Όροι Διαγωνισμών

Γενικές πληροφορίες

Η σελίδα Greek Market News (εφεξής “GMN”) οργανώνει στις σχετικές σελίδες της στα κοινωνικά δίκτυα giveaway – διαγωνισμούς (εφεξής “giveaway”) με έπαθλα που φέρουν προκαθορισμένο αριθμό νικητών και προκαθορισμένο αριθμό δώρων.

Οι σελίδες της GMN στα κοινωνικά δίκτυα:

Facebook: https://www.facebook.com/greekmarketnews
Instagram: https://www.instagram.com/greekmarketnews

Οι νικητές θα κερδίσουν έπαθλα σε μορφή προϊόντων και σύμφωνα με το εκάστοτε giveaway στο οποίο δηλώνουν συμμετοχή.

Τα έπαθλα δεν εξαργυρώνονται, δεν ανταλλάσσονται ή δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους.

 

1. Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στα giveaway της GMN έχουν όλα τα φυσικά πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει τα δεκαοκτώ τους χρόνια, είναι μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδας. Η συμμετοχή στα giveaway προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων τους και των όρων των κοινωνικών δικτύων Facebook και Instagram.

Απαγορεύεται ρητά η συμμετοχή στα giveaway των υπευθύνων της σελίδας, του προσωπικού ή των συνεργατών, καθώς και των οικογενειών τους και των συγγενών πρώτου και δεύτερου βαθμού. Η GMN έχει διατηρεί το δικαίωμα να ζητάει τα στοιχείων των συμμετεχόντων προκειμένου να γίνει η ταυτοποίησή τους για να διαπιστωθεί αν πληρούν το δικαίωμα της συμμετοχής.

 

2. Τρόπος συμμετοχής

Ο τρόπος συμμετοχής ορίζεται από το εκάστοτε post στα κοινωνικά δίκτυα.

 

3. Διάρκεια, κλήρωση και ανακοίνωση νικητών

Η διάρκεια του εκάστοτε giveaway ορίζεται από το σχετική ανάρτηση post.

H κλήρωση των giveaway γίνεται σε ζωντανή μετάδοση και μέσω σχετικής πλατφόρμας που πραγματοποιείται ο διαγωνισμός. Ο (οι) νικητής(τές) ανακοινώνονται μέσα από τα “Instastories” ή τα “Facebook-strories” με TAG στο προφίλ του νικητή (τών).

Ο νικητής πρέπει μέσα σε 2 μέρες να επικοινωνήσουν με τις σελίδες της GMN. Αν ο νικητής (τές) δεν αποδεχθεί για οποιοδήποτε λόγο το δώρο ή δεν επικοινωνήσει μέσα στο χρονικό περιθώριο, χάνει το δικαίωμά του δώρου.

 

4. Δικαίωμα ακύρωσης του (των) νικητών

Η GMN έχει το δικαίωμα να ακυρώσει τον νικητή (τές) αν δεν πληρούν τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις του giveaway όπως ορίζεται από την ανάρτηση.

 

5. Διαδικασία αποστολής και παραλαβής δώρου

Για να αποσταλεί ένα δώρο σε έναν νικητή ενός giveaway χρειάζεται να στείλει μέσα στο λογαριασμό της σελίδας τα εξής στοιχεία. Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, TK και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Το δώρο αποστέλλεται μέσω των ΕΛΤΑ ή μέσω εταιριών courier και ο νικητής λαμβάνει τον tracking number μέσω του SMS ή μέσω DM (direct message).

Σε περίπτωση που ο νικητής δώσει λάθος στοιχεία και το έπαθλο επιστραφεί ή επειδή δεν πήγε να το παραλάβει, η αποστολή επιβαρύνει αποκλειστικά τον παραλήπτη.

 

6. Αποποίηση ευθυνών

Η GMN δεν φέρνει ευθύνη αν υπάρχει διακοπή του giveaway λόγω εξωγενών παραγόντων όπως: η αδυναμία λειτουργίας των λογαριασμών της GMN στο Facebook ή Instagram ή λόγω της πιθανής δυσλειτουργίας ή διακοπής του δικτύου, του Facebook και του Instagram.

 

7. Τροποποίηση όρων

H GMN διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους των giveaway χωρίς προειδοποίηση, όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο ή απαραίτητο.

 

Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα

Κάθε φυσικό πρόσωπο που δηλώνει την συμμετοχή του στα giveaway της GMN στα κοινωνικά δίκτυα πρέπει να συμπεριφέρεται σύμφωνα με τους όρους χρήσης του Facebook και Instagram και των όρων χρήσης των giveaway της GMN.

Με την συμμετοχή στα giveaway οι συμμετέχοντες δίνουν την ανεπιφύλακτη συναίνεση τους στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, τόσο κατά την διάρκεια των giveaway, όσο και μετά το τέλος τους.

Τα προσωπικά δεδομένα που δίνουν όσοι συμμετέχουν στο giveaway μπορούν να αποθηκεύονται και να επεξεργάζονται.

Τα προσωπικά δεδομένα μπορούν να αποθηκευτούν και να επεξεργαστούν από την GMN ή από κάποια εξουσιοδοτημένη εταιρία ή πρόσωπο με σκοπό την διαφημιστική τους χρήση και προώθηση των υπηρεσιών ή προϊόντων των συνεργατών της GMN τόσο μέσω email, όσο και μέσω αποστολής SMS μηνυμάτων ή μηνυμάτων τις εφαρμογές VIBER, WhatsApp, Telegram κλπ για νέα, για ενημερώσεις και ή ακόμη και για προσφορές.

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα δεν διαβιβάζονται σε τρίτους, πλην από τα πρόσωπα που χρειάζονται ή ενεργούν για λογαριασμό της GMN.

Σε περίπτωση που ένα φυσικό πρόσωπο δεν επιθυμεί να λαμβάνει ενημερώσεις για νέες αναρτήσεις, για νέα ή για προσφορές, μπορεί να επικοινωνήσει στο e-mail: info@greekmarketnews.gr και να ζητήσει την άμεση διακοπή των αποστολών και την οριστική διαγραφή του από την λίστα των παραληπτών.