HEINZ - Μέλισσα Κικίζας | Κέτσαπ Kids

HEINZ - Μέλισσα Κικίζας | Κέτσαπ Kids

Η εταιρία ζυμαρικών Μέλισσα Κικίζας, παραγωγός των ζυμαρικών Μέλισσα και διανομέας των κέτσαπ Heinz στην Ελλάδα, λάνσαρε το πρώτο Κέτσαπ ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

50% λιγότερη ζάχαρη

Το νέο HEINZ KIDS έχει 50% λιγότερη ζάχαρη και αλάτι σε σύγκριση με το “κλασικό” κέτσαπ, όπως για παράδειγμα το 57 Varieties , που είναι η προϊοντική “ναυαρχίδα” του ομίλου.

Το νέο HEINZ KIDS έχει μόλις 11 γραμμάρια ζάχαρης ανά 100 γραμμάρια και 0.9 γραμμάρια αλάτι. Αντίστοιχα, το “κλασικό” έχει 22,8 γραμμάρια ζάχαρη και 1,8 γραμμάρια αλάτι. Αυτό κάνει το κέτσαπ λιγότερο γλυκό και με λιγότερη περιεκτικότητα σε αλάτι.

HEINZ - Μέλισσα Κικίζας | Κέτσαπ Kids

Δοκιμάζουμε το νέο Κέτσαπ Heinz Kids

Το σερβίρουμε σε παιδιά, με σπαγγέτι ολικής άλεσης, ελαιόλαδο και λίγο τριμμένο τυρί. Τα παιδιά το ευχαριστιούνται εξίσου όπως το κλασικό.

Η εταιρία Heinz είναι μέλος του αμερικάνικου πολυεθνικού ομίλου Kraft Heinz με έδρες στο Σικάγο και στο Πιτσμπουργκ των ΗΠΑ. Ιδρύθηκε το 1869 και ο ιδρυτής της, ο Henry Heinz θεωρείται ο πατέρας του κέτσαπ στις ΗΠΑ. Το κέτσαπ έχει τις ρίζες του στην Ασία και σύμφωνα με τα ιστορικά στοιχεία έφτασε στην Ευρώπη με τους Άγγλους και Ολλανδούς ναυτικούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ