Nestle Hellas - Fitness | Multigrain τσιπς 75g

Nestle Hellas - Fitness | Multigrain τσιπς 75g

Νέα αλμυρά snacks δημητριακών Fitness λανσαρίστηκαν στην Ελληνική αγορά από την εταιρία Nestle Hellas. Τα snacks παράγονται από άλευρα δημητριακών και φυτικά έλαια. Είναι κατάλληλα για vegans και κυκλοφορούν σε 2 κωδικούς. Η retail συσκευασία τους είναι 75 γραμμάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα βασικά συστατικά των τσιπς είναι αλεύρι καλαμποκιού ολικής άλεσης (30%), αλεύρι ρυζιού (13%), αλεύρι σιταριού (12%), αλεύρι βρώμης ολικής άλεσης (9%) και ηλιέλαιο.

Οι 2 κωδικοί είναι:

  • Θαλασσινό αλάτι 75g
  • Γλυκό τσίλι 75g

Nestle Hellas - Fitness | Multigrain τσιπς 75g

Δοκιμάζουμε το σνακ δημητριακών Fitness με Γλυκό Tσίλι

Τα τσιπς έχουν 478 kcal ανά 100 γραμμάρια. Το σχήμα τους είναι κυματιστό και είναι τραγανά. Είναι ελαφρώς πικάντικα, λόγω της κόκκινης πιπεριάς, και ελαφρώς αλμυρά. Τρώγονται ευχάριστα με τη μερίδα να είναι χορταστική.

Η εταιρία Nestlé Hellas Μονοπρόσωπη Α.Ε. είναι μια πολυδιάστατη εταιρία τροφίμων με σημαντική παρουσία σε πολλές κατηγορίες. Ειδικά στην κατηγορία του στιγμιαίου καφέ, με το προβεβλημένο brand Nescafe, είναι κυρίαρχη. Το νερό Κορπή, τα επιδόρπια και δημητριακά Nestlé έχουν σημαντική παρουσία στο ράφι των Σουπερμάρκετς. Η Nestlé είναι leader και στην κατηγορία του Ελληνικού καφέ με το brand Λουμίδης, που προχώρησε πρόσφατα σε rebranding. Είναι κάτοχος των εμπορικών σημάτων σοκολάτας KitKat και Crunch.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ