ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ | Νέες συσκευασίες Αριάνι και Κεφίρ

ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ | Αριάνι - Κεφίρ. Νέες συσκευασίες

Νέες συσκευασίες για το ξακουστό Αριάνι και Κεφίρ της γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ, που εδρεύει στο ακριτικό Διδυμότειχο του Νομού Έβρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι νέες pet φιάλες που αντικατέστησαν πρόσφατα την προηγούμενη σειρά, έχουν μοντέρνο, κυλινδρικό σχήμα λευκού γαλακτούχου χρώματος. Το εικαστικό της ετικέτας χαρακτηρίζεται από απλές μοντέρνες γραμμές και ζωντανά χρώματα.

Θρεπτικά, τα 2 προϊόντα ανήκουν στην κατηγορία των παραδοσιακών ευεργετικών ροφημάτων γάλακτος

Παρόλο που έχουν αρκετές ομοιότητες – καθώς είναι και τα δύο προϊόντα ζύμωσης – υπάρχει διαφορετική διαδικασία στην παραγωγή, αλλά και στη σύνθεσή τους. Το αριάνι περιέχει αλάτι και παράγεται με την διαδιασία παραγωγής γιαούρτης. Το κεφίρ είναι πιο γλυκό και περιέχει την ευεργετική καλλιέργεια για κεφίρ.

ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ | Νέες συσκευασίες Αριάνι και Κεφίρ

Γευστικά, τα προϊόντα διατηρούν την ίδια υπέροχη γεύση για την οποία φημίζονται και έχουν αγαπηθεί από το καταναλωτικό κοινό εδώ και δεκαετίες

Το Aριάνι και το Kεφίρ της ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ, αλλά ειδικά το αριάνι, είναι η  ναυαρχίδα του ομίλου Εβροφάρμα, καθώς είναι το πρώτο τυποποιημένο αριάνι της Ελληνικής αγοράς!

Η ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1990 στο Διδυμότειχο από τους αδελφούς Παπαζηλάκη. Η εβρίτικη γαλακτοβιομηχανία παράγει πλήρη γκάμα παραδοσιακών γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων που βασίζονται στην Θρακική παράδοση και σε παραδοσιακές συνταγές. Η εταιρία έχει στο portfolio της και το φημισμένο ημίσκληρο τυρί Δοϊράνη.

AD PLACEMENT #2

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Ευροφάρμα Φρέσκο Γάλα 100% Θράκης & Κατσικίσιο Φρέσκο Γάλα

Η εταιρία από το Διδυμότειχο είναι μια απο τις ελάχιστες γαλακτοβιομηχανίες που έχει ιδιοπαραγωγή του αγελαδινού γάλακτος. Το 2019 λάνσαρε στην Ελληνική αγορά το μοναδικό γάλα από αγελάδες Jersey που εκτρέφονται στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Το γάλα Jersey έχει 18% υψηλότερη πρωτεΐνη και 20% περισσότερο ασβέστιο, χαρακτηριστικά που το καθιστούν ένα από τα ποιοτικότερα γάλατα της Ελληνικής αγοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ