Bonduelle | Cereali 400g

Το προ-μαγειρεμένο μείγμα λαχανικών & δημητριακών Cereali με κολοκύθα και φαγόπυρο, της Γαλλικής εταιρίας επεξεργασίας και τυποποίησης λαχανικών BONDUELLE, επιλέχθηκε από την GMN ως το προϊόν του μήνα Ιουλίου 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μείγμα της Γαλλικής εταιρίας περιέχει ως βασικό συστατικό την ευεργετική γλυκιά κολοκύθα και το μοναδικό φαγόπυρο

Η κολοκύθα – απ’ τη μία – είναι πλούσια σε βιταμίνες και ταυτόχρονα χαμηλή σε θερμίδες. Το φαγόπυρο – απ’ την άλλη – θεωρείται ένα από τα πιο θρεπτικά δημητριακά χάρη στα μέταλλα, στη υψηλή φυτική πρωτεΐνη και τις φυτικές ίνες που έχει.

Εκτός από τα 2 βασικά είδη που αναφέραμε, που με καθοδήγηση διαιτολόγου βοηθάνε ακόμη και στην απώλεια βάρους, το μείγμα περιέχει φακές, φασολάκια φλαζολέ, ντομάτα και κρεμμύδια, που το ενισχύουν ακόμη περισσότερο “μεταμορφώνοντάς” το σε πραγματικό supermix!

20220814 141055 - Greek Market News

Η συσκευασία των Cereali είναι 400 γραμμαρίων και βγάζει 2 πλούσιες μερίδες. Η προετοιμασία τους γίνεται πολύ γρήγορα, δηλαδή μόλις σε λίγα λεπτά. Το μείγμα μπορεί να καταναλωθεί σκέτο, ως σαλάτα ή ως συνοδευτικό.

AD PLACEMENT #2

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

20220814 140103 - Greek Market News

Στην Ελληνική αγορά η σειρά Cereali κυκλοφορεί σε 2 κωδικούς:

  • Pumpkin & Buckwheat 400g (Κολοκύθα και Φαγόπυρο)
  • Green beans & Barley 400g (Πράσινα φασολάκια και Κριθάρι)

20220814 143008 - Greek Market News

Γευστικά το μείγμα έχει χαρακτηριστική γεύση από τα συστατικά που περιέχει. Η κολοκύθα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και το φαγόπυρο με τις φακές τη συμπληρώνουν αρμονικά. Όλα μαζί  δημιουργούν ένα ιδιαίτερο γευστικό συνδυασμό που συναντάμε για πρώτη φορά.

Η Bonduelle Hellas κυκλοφόρησε στην Ελληνική αγορά και τη σειρά με 3 μείγματα για βελουτέ σούπες, που κέρδισε επίσης τις εντυπώσεις μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ