Μπισκοτοποιία Δερμίσης | Μπισκότα Osprion σε 3 κωδικούς

Η Τρικαλινή Μπισκοτοποιία ΔΕΡΜΙΣΗΣ έχει εμπλουτίσει την γκάμα της με την καινοτόμα σειρά Osprion, η οποία παράγεται με άλευρα οσπρίων Ελληνικής προέλευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σειρά με την ονομασία Osprion αποτελείται από 3 κωδικούς και ισάριθμους γευστικούς συνδυασμούς. Συνδυάζει άλευρα οσπρίων από ρεβίθια, φακές και φάβα, με συστατικά που εντάσσονται στην κατηγορία των λειτουργικών τροφών, όπως είναι το μέλι ή η μαύρη σοκολάτα.

Οι κωδικοί είναι:

  • Μπισκότα με Μέλι – Γάλα 160g
  • Μπισκότα με Ελβετική Σοκολάτα 160g
  • Μπισκότα 0% Ζάχαρη με Μαύρη Σοκολάτα 145g

Το αλεύρι που προέρχεται από όσπρια, έχει κάνει την εμφάνισή του τα τελευταία χρόνια και ολοένα κερδίζει τις προτιμήσεις των καταναλωτών που αναζητούν υγιεινές και λειτουργικές τροφές

Διαθέτει σε υψηλά επίπεδα τις λεγόμενες “καλές πρωτεΐνες” φυτικής προέλευσης, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί πηγή μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος, ο σιδήρος και το μαγνήσιο. Περιέχει βιταμίνες Β, Ε, φυτικές ίνες και είναι χωρίς γλουτένη.

20220610 195343 - Greek Market News

Τα μπισκότα Osprion είναι ένα βήμα πέρα από τα κλασικά μπισκότα με άλευρα σίτου

Καθώς έχουμε εισέλθει στην εποχή των λειτουργικών και super τροφών, οι καταναλωτές συνδυάζουν απόλαυση με υγιεινή διατροφή και αναζητούν τροφές που θα καλύψουν ολοκληρωτικά αυτή την ανάγκη τους. Τα μπισκότα Osprion της εταιρίας ΔΕΡΜΙΣΗΣ τηρούν τις προδιαγραφές και εκτός από τα ευεργετικά συστατικά τους, είναι – σε έναν βαθμό – eco friendly καθώς δεν περιέχουν φοινικέλαια.

Η εταιρία ΔΕΡΜΙΣΗΣ προχώρησε επίσης στο λανσάρισμα των νέων γεμιστών γλυκισμάτων με την ονομασία Choco Dream.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ