ΒΙΟΛΑΝΤΑ | Νέα Bianca Φρουτένια 150g

Η εταιρία ΒΙΟΛΑΝΤΑ Α.Ε. από τα Τρίκαλα, λάνσαρε τη νέα σειρά Bianca Φρουτένια σε 4 κωδικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σειρά κυκλοφορεί στο κλασικό σχήμα που έχει το διάσημο μπισκότο BIANCA

Οι 4 “φρουτένιες” γεύσεις είναι:

  • BIANCA ΦΡΟΥΤΕΝΙΑ με γεύση ΦΡΑΟΥΛΑΣ 150g
  • BIANCA ΦΡΟΥΤΕΝΙΑ με γεύση ΛΕΜΟΝΙ 150g
  • BIANCA ΦΡΟΥΤΕΝΙΑ με γεύση ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 150g
  • BIANCA ΦΡΟΥΤΕΝΙΑ με γεύση ΜΠΑΝΑΝΑ 150g

20220908 200041 - Greek Market News

Τα μπισκότα BIANCA είναι τα πρώτα κλειστά γεμιστά μπισκότα της Ευρώπης!

Μπορούμε υπεύθυνα να ισχυριστούμε ότι, μετά από 2 ολόκληρες δεκαετίες που κυκλοφορούν, ανήκουν πλέον στην κατηγορία των “milestone” προϊόντων μπισκότων, όχι μόνο σε Ελληνικό, αλλά σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο.

AD PLACEMENT #2

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

BIANCA CLASSIC - Greek Market News

Τα Bianca πρωτολανσαρίστηκαν στις αρχές του 2.000 και ήταν μια μικρή επανάσταση, καθώς άλλαξαν την τότε αγορά του μπισκότου ως “το πρώτο κλειστό μπισκότο” που περιείχε την πραλίνα στο εσωτερικό του. Για αυτό, κατατάσσουμε τα Bianca στη λίστα με τα signature προϊόντα της Ελληνικής αγοράς.

20220910 153357 - Greek Market News

Καθώς το μπισκότο Bianca είχε μπει αρχικά σε όλα τα καφέ ως συνοδευτικό, και αργότερα σε ελληνικά σπίτια με retail συσκευασία, άρχισε να αποκτά πιστούς “οπαδούς”. Έτσι λοιπόν, ήταν αναμενόμενο να ακολουθήσουν διάφορα expands του.

Αρχικά, δημιουργήθηκαν παραλλαγές όπως το Dark και το Bitter. Ακολούθησε το Γίγας Bianca Ατομικό, ενώ αργότερα κυκλοφόρησαν οι εκδοχές με 30% λιγότερη ζάχαρη και με Κρέμα Ταχινιού.

Σχετικά πρόσφατα, κάναμε αναφορά στο BIANCA Διπλογεμιστό με τη “διπλή σοκολατένια απόλαυση”, φτάνωντας στο σήμερα με τα Φρουτένια BIANCA να απευθύνονται σε όσους λατρεύουν το θρυλικό “βανιλιο – σοκολατένιο” μπισκότο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ