AL-CO | Νέα σειρά με τσάι βότανα 10 tea bags

Η εταιρία AL-CO, από τον Λαγκαδά του Νομού Θεσσαλονίκης, παρουσιάζει εν όψει της χειμερινής περιόδου τη σειρά με τσάγια από Ελληνικά βότανα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το όνομα της σειράς είναι AL-CO Golden Herbs και αποτελείται από 4 κωδικούς:

  • ΛΟΥΙΖΑ 10 X 0,8g
  • ΦΛΑΜΟΥΡΙ 10 X 0,8g
  • ΧΑΜΟΜΗΛΙ 10 X 0,8g
  • ΜΕΝΤΑ 10 X 0,8g

Η σειρά των τσάι από βότανα της AL-CO είναι απόλυτα συμβατή με τον σύγχρονο τρόπο ζωής, όπου η κυρίαρχη τάση είναι ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.

Έτσι, οι εποχές που τα αφεψήματα τα κατανάλωναν συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες, καθώς και όσοι αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας, ανήκουν στο παρελθόν. Στις εποχές που διανύουμε, οι καταναλωτές των αφεψημάτων είναι πλέον η “ψαγμένη” ομάδα καταναλωτών.

20221019 181804 1 - Greek Market News

Όλη η εμπειρία και αφοσίωση της εταιρίας περικλείεται σε κάθε φακελάκι τσαγιού, που προέρχεται από καλλιέργειες ακριβώς δίπλα στις εγκαταστάσεις της

Τα τσάγια από βότανα της εταιρίας AL-CO είναι τυποποιημένα σε μοντέρνα συσκευασία τύπου “pyramid”. Παράγονται και συσκευάζονται στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, με τηn πρώτη ύλη, δηλαδή τα ίδια τα βότανα, να προέρχονται από ιδιόκτητες καλλιέργειες που βρίσκονται πλησίον των εγκαταστάσεων. Το γεγονός αυτό τα κάνει μοναδικά.

AD PLACEMENT #2

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

20220730 204332 - Greek Market News

Η ποιότητα των ροφημάτων από βότανα είναι αναμφισβήτητα superior. Η σειρά συγκαταλέγεται στις καλύτερες της Ελληνικής αγοράς

Η εταιρία ALCO έχει εξειδίκευση στα βότανα και στα μπαχαρικά. Με σεβασμό στον καταναλωτή συνεχίζει μια παράδοση 50 ετών. Τα προϊόντα της εξάγονται σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, όπου αναγνωρίζεται η ανώτατη ποιότητα τους.

GreekMarketNews ad ALCOhd - Greek Market News

Στην Ελληνική αγορά, η AL-CO διακινεί τα προϊόντα της μέσω αλυσίδων Σουπερμάρκετ και καταστημάτων μικρής λιανικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ