ΔΩΔΩΝΗ | Νέο snack Baked Cheese Thins με 60% Φέτα Δωδώνη

Σνακ τυριού Baked Cheese Thins με Φέτα Δωδώνη Π.Ο.Π., λάνσαρε στην Ελληνική αγορά η βιομηχανία γαλακτοκομικών ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα σειρά αποτελείται από 3 κωδικούς που παράγονται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά. Εκτός από το βασικό συστατικό που είναι η διάσημη Φέτα Δωδώνη (60%), τα σνακ περιέχουν αλεύρι ρυζιού, άμυλο, φυσικά γευστικά και αρωματικά!

Οι κωδικοί της σειράς:

  • Tomato & Oregano 50g
  • Jalapeño Chilli 50g
  • Caramelised Onion 50g

82E0DD33 8104 4D95 8BE5 BE1D5B91493D - Greek Market News

Η εικαστική αναπαράσταση της κεφαλής της Θεάς Διώνης δεσπόζει στην συσκευασία

Τα νέα snack της Ηπειρωτικής βιομηχανίας έχουν μοναδικό εικαστικό με μοντέρνα χρώματα που τα κάνει να ξεχωρίζουν από την πρώτη στιγμή. Τα σνακς με την Φέτα Δωδώνη έχουν εξάγωνο σχήμα, είναι λεπτά και τραγανά. Η γεύση τους είναι “τυρένια” και έχουν δυνατό άρωμα των αντίστοιχων γεύσεων.

AD PLACEMENT #2

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

520FFD71 9D34 422C BD5F 7CBC2E02164F - Greek Market News

Το Baked Cheese Thins  είναι το πρώτο σνακ τυριού της ελληνικής αγοράς

Τα σνακς Baked Cheese Thins είναι χωρίς γλουτένη και η κάθε συσκευασία έχει 9 γραμμάρια πρωτεΐνης. Γι’ αυτό είναι και θρεπτικά και χορταστικά!

Η εταιρία ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. εισέρχεται σε νέα κατηγορία μετά την εξαγορά της από το επενδυτικό fund CVC Capital Partners. Δείχνει το δρόμο στις υπόλοιπες βιομηχανίες ως προς την δύναμη του ισχυρού brand name που έχει χτίσει, τόσο στην Ελληνική, όσο και στην διεθνή αγορά, και την αξιοποίησή του σε νέα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ