ΤΟΤΤΗΣ - Bingo | Νέα Amaretti Choco Love με extra σοκολάτα

Η εταιρία ΤΟΤΤΗΣBingo παρουσίασε τη νέα προσθήκη στη σειρά Amaretti, με Extra Σοκολάτα και υπο-ονομασία Choco Love.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

IMG 7255 scaled e1707223681450 - Greek Market News

Οι γκοφρέτες Choco Love κυκλοφορούν σε κλασική on-the-go συσκευασία των 68 γραμμαρίων

Οι Choco Love έχουν 4 στρώματα βάφλας με κακάο, βελούδινη και πλούσια κρέμα κακάο. Κυκλοφορεί σε κλασική συσκευασία pocket των 68 γραμμαρίων, σε συσκευασία πρακτικό σακουλάκι με σύστημα open-close των 125 γραμμαρίων και σε πολυσυσκευασίες 3 τεμαχίων. Το εικαστικό έχει κόκκινο χρώμα που έχει σημασία ως προς την αγάπη που έχουν οι άνθρωποι για την σοκολάτα, η οποία είναι πλούσια και έντονη!

AD PLACEMENT #2

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

IMG 7256 scaled e1707223691804 - Greek Market News

Η Choco Love σε πρακτικό σακουλάκι των 125 γραμμαρίων σημαίνει πιο πολλά γκοφρετάκια και πιο δυνατή σοκολατένια απόλαυση

Η σειρά Amaretti της εταιρίας snack ΤΟΤΤΗΣ – Bingo είναι η κορυφαία οικογένεια προϊόντων γκοφρέτας στην Ελλάδα. Εκτός από την νέα Choco Love στη σειρά υπάρχουν γεύση Κλασική, Φουντούκι, Dark, 40% less sugar και γέμιση κρέμας φράουλας.

Η ΤΟΤΤΗΣ – Bingo είναι ηγέτης στην κατηγορία της γκοφρέτας στην Ελλάδα. Με συνολικά 3 προβεβλημένα brands κατέχει σημαντικά μερίδια της Ελληνικής αγοράς. Οι σειρές Amaretti, Κουκουρούκου και Serenata καλύπτουν όλες τις περιοχές της Ελλάδας και όλα τα κανάλια διανομής.  Η σειρά Serenata, που έχει κυρίως την ατομικές συσκευασίες, πρόσφατα ανανέωσε την ναυαρχίδα της, την γκοφρέτα Double Choco.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ