Συνέργεια Oreo και Pac-Man με 6 μπισκότα.

Η αμερικάνικη εταιρεία τροφίμων Mondelez κάτοχος των σημάτων OREO και η ιαπωνική εταιρία entertainment Bandai-Namco που έχει στην κατοχή της τα δικαιώματα το ιστορικού βιντεοπαιχνιδιού Pac-Man, προέβησαν σε μια limited συνέργεια, παρουσιάζοντας τα διάσημα μπισκότα με απεικονίσεις από το βιντεοπαιχνίδι. Η καμπάνια θα λάβει μέρος σε 42 χώρες της Ευρώπης όπου η Mondelez διαθέτει διανομή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

IMG 9265 - Greek Market News

6 ανάγλυφα σχέδια από το βιντεοπαιχνίδι έχουν αποτυπωθεί στο μπισκότο

Μαζί με τα μπισκότα κυκλοφορούν σε tube συσκευασία των 176 γραμμαρίων και σε pocket των 66 γραμμαρίων. Τα OREO PAC-MAN είναι τα πρώτα μπισκότα που προσφέρουν στους καταναλωτές την δυνατότητα να απολαύσουν κάποια ειδικά video games.  Παράλληλα δίνει την ευκαιρία οι τυχεροί συμμετέχοντες να νικήσουν κάποια στοχευμένα rewards, όπως για παράδειγμα ένα ονειρεμένο ταξίδι στην Ιαπωνία στο κέντρο της Bandai Namco!

AD PLACEMENT #2

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

0B107A1C 3A3D 4384 9159 323A7EA5F993 - Greek Market News

“Υπάρχει έντονη προτροπή για κοινοποίηση σε κοινωνικά δίκτυα”

Όλη η διαδικασία της συμμετοχής είναι απλή. Οι καταναλωτές μπορούν να σκανάρουν το μπισκότο και να μπουν στην ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί και να απολαύσουν το διάσημο arcade game Pac-Man. Επίσης υπάρχει προτροπή να συμμετέχουν από πλατφόρμες των Social Media κάνοντας αναρτήσεις με το hashtag #ChasingPlayfulness

Η επετειακή συσκευασία των OREO Pac-Man έχει ήδη τοποθετηθεί στα ράφια των περισσότερων αλυσίδων Σουπερμάρκετ στην Ελλάδα. Υποστηρίζεται με διαφημιστική εκστρατεία στην τηλεόραση, όμως κυρίως προβάλλεται στις πλατφόρμες όπως του TikTokYouTube κτλ., όπου οι fans των βιντεοπαιχνιδιών παρακολουθούν διάφορα βίντεο σχετικά με τα βιντεοπαιχνίδια.

818EAFCA AF51 460E AE10 232B62096A23 - Greek Market News

Θέλετε να δείτε και τα 6 μπισκότα OREO PAC-MAN; Κάντε click εδώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ