Costa Coffee

Costa Coffee | Δυναμική είσοδος στην αγορά με όχημα την Coca Cola 3E

Δυναμική είσοδος στην αγορά του συσκευασμένου καφέ, τόσο στην κατηγορία της κάψουλας, όσο και σε άλλες κατηγορίες όπως το σπυρί ή αλεσμένος, παρατηρείται από τον όμιλο 3Ε Coca Cola με το brand Costa Coffee.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήδη στα Σούπερ Μάρκετ βρίσκεται πληθώρα από προϊόντα της εταιρίας  με αισθητή παρουσία στο ράφι και αναμένουμε να δούμε αν ο παγκόσμιου φήμης καφές από το Ην. Βασίλειο θα έχει την αποδοχή και του ελληνικού καταναλωτικού κοινού.

Η αγορά του καφέ κινείται προς το παρόν με μεγάλη κόπωση. Στηρίζεται σε πολλές προσφορές και προωθητικές ενέργειες και έχει δείξει σημάδια κορεσμού από την υψηλή ένταση του ανταγωνισμού.

Η Costa Coffee εξαγοράστηκε από την Coca Cola Company (USA) το 2019 έναντι σχεδόν 5 δις δολαρίων με σκοπό την είσοδο του γίγαντα στην αγορά του καφέ που αυξάνει τα μερίδια του. Η εταιρία έχει μεγάλη ή σημαντική παρουσία σε 30 χώρες και αριθμεί πάνω από 3.800 καταστήματα πώλησης. Επιχειρεί να εδραιωθεί στα κορυφαία brands καφέ και στην Ελλάδα μέσα από την διανομή της 3E Coca Cola στην αγορά retail, αλλά και στην Ho.Re.Ca.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ