mantis aqua carpatica nero apo carpathia oroi

MANTIS - Aqua Carpatica | Το νερό από τις πηγές των Καρπάθιων Ορέων

Η εταιρεία ΜΑΝΤΗΣ Α.Ε. παρουσίασε το νερό Aqua Carpatica που προέρχεται από την καρδιά των Καρπάθιων Ορέων της Ρουμανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Οι πρώτη αναφορά για τα νερά των Καρπάθιων ορέων χρονολογείται στις αρχές του 15ου αιώνα από τον Αλέξανδρο του Καλού, Βασιλιά της Μολδαβίας. Από τότε έως και σήμερα έχει διαγράψει σημαντική πορεία και πάντα υπήρχαν σημαντικές αναφορές για τις ευεργετικές ιδιότητας του νερού.

 

Σήμερα η εμφιάλωση των νερών της Aqua Carpatica γίνεται σε δύο διαφορετικές πηγές. Η κάθε μια από αυτές προσφέρει νερό με διαφορετικές ιδιότητας με σημαντικά στοιχεία και μέταλλα.
Το φυσικό ανθρακούχο νερό, που δεν περιέχει τεχνητά αέρια, αναβλύζει από την γη και προέρχεται από την πηγή Paltinis. Ενώ το μεταλλικό νερό συλλέγεται από την πηγή Bajenaru.

 

Τα νερά Aqua Carpatica εκτός από τις ευεργετικές ιδιότητες που έχουν είναι εμφιαλωμένα σε eco friendly pet φιάλες, που είναι 100% ανακυκλώσιμες.

Όμως το μεγαλύτερο όφελος από τα νερά Aqua Carpatica είναι ότι έχουν σχεδόν μηδενικά νιτρικά και είναι πολύ χαμηλά σε νάτριο και αυτό σύμφωνα με την παραγωγό εταιρία τα κάνει ιδανικά για τα μωρά, τα νήπια, αλλά και τις έγκυες γυναίκες.

Ο εισαγωγέας των Aqua Carpatica είναι ο όμιλος εταιριών ΜΑΝΤΗΣ (Φορτις).

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1974 και συγκαταλέγεται στους πιο σημαντικούς αντιπροσώπους – διανομείς καταναλωτικών ειδών στην Ελλάδα. Έχει στο portfolio της φημισμένα παγκόσμια brands με ναυαρχίδα τα ενεργειακά drinks της Red Bull, τις μπαταρίας Energizer και τα ξυραφάκια Wilkinson.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ