ΦΑΙΔΩΝ Αγαπημένα Λαδοκούλουρα με σουσάμι και πορτοκάλι

ΦΑΙΔΩΝ | Αγαπημένα. Λαδοκούλουρα με σουσάμι και πορτοκάλι

Η εταιρία ΦΑΙΔΩΝ Α.Ε. από την Νέα Σάντα Κιλκίς προχώρησε σε προσθήκη κάτω από την δημοφιλή της σειρά “Αγαπημένα”. Τα νέα νηστίσιμα Λαδοκούλουρα είναι με σουσάμι και έχουν γεύση πορτοκάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα λαδοκούλουρα ανήκουν στην κατηγορία των παραδοσιακών βουτημάτων, τα οποία παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια σταθερά αυξημένη άνοδο στην ζήτηση τους, λόγω της ‘επιστροφής’ του καταναλωτικού κοινού στα παραδοσιακά προϊόντα που έχουν τις ρίζες στους στις λαϊκές συνταγές και παραδόσεις.

Τα “Αγαπημένα” Λαδοκούλουρα έχουν μακρόστενο σχήμα μπαστουνιού και απαλή γεύση πορτοκαλιού. Είναι τραγανά, όχι όμως σκληρά και έχουν πρακτική συσκευασία σε σκαφάκι που τα προστατεύει και τα κρατάει τραγανά για μέρες μετά το άνοιγμα τους.

Τα Λαδοκούλουρα της εταιρίας ΦΑΙΔΩΝ είναι 270 γραμμαρίων και περιέχουν στα συστατικά τους και ελαιόλαδο. Απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες επειδή δεν είναι πολύ γλυκά και επειδή τρώγονται ευχάριστα.  Μπορούν να συνοδεύσουν εξαιρετικά τον καφέ ή το γάλα και σίγουρα είναι ένα ιδανικό σνακ για το σπίτι ή το γραφείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ