Βιολογικά Προϊόντα Μαριάννας Αμπελόφυλλα

Βιολογικά προϊόντα Μαριάννας | Βραβευμένα Αμπελόφυλλα που ταξιδεύουν σε ολόκληρο το κόσμο

Βιολογικής καλλιέργειας Αμπελόφυλλα Μαριάννας από το Λάκκωμα της Χαλκιδικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για κάθε τραπέζι και όχι μόνο στην νηστεία, αλλά και κατά την διάρκεια όλου του χρόνου. Φτιάξτε μόνοι σας μοναδικά πεντανόστιμα ντολμαδάκια, όπως τα έκαναν οι γιαγιάδες μας, με λίγα υλικά και με αγάπη, γιατί μόνο αυτό χρειάζεστε.

Τα αμπελόφυλλα της Μαριάννας Καζάκη συλλέγονται κάθε άνοιξη από τους αμπελώνες της οικογένειας Καζάκη και διατίθενται σε περιορισμένη ποσότητα στα καλύτερα delicatessen και καταστήματα με βιολογικά προϊόντα. Η περιοχή όπου εδρεύει η εταιρία είναι ξακουστή από την αρχαιότητα για τα αμπέλια της, τα οποία δίνουν τρυφερά και πεντανόστιμα αμπελόφυλλα τα οποία εξάγονται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Εκτός από τα φημισμένα αμπελόφυλλα η εταιρία παράγει και αλλά προϊόντα. Το βασικότερο όλων είναι τα έτοιμα προς κατανάλωση συσκευασμένα ντολμαδάκια σε γυάλινο βάζο. Επίσης υπάρχουν και ήμι-έτοιμα κατάψυξης ντολμαδάκια που απλά χρειάζονται βράσιμο και μπορείτε να τα φτιάξετε εύκολα στο σπίτι σας όλοι όσοι αγαπάτε τα ντολμαδάκια.

Τα αμπελόφυλλα και τα ντολμαδάκια της Μαριάννας Καζάκη έχουν κερδίσει σε πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς και έχουν κατακτήσει τις αγορές της Ευρώπης, Αμερικής, Ασίας και Αυστραλίας.

Από τα σταφύλια η εταιρία παράγει κορυφαίο βιολογικό πετιμέζι στο οποίο έχουμε ήδη αναφερθεί  σε ένα προηγούμενο άρθρο και που αξίζει σίγουρα την προσοχή των φίλων που ψάχνουν για υγιεινά και φυσικά γλυκαντικά.

Τέλος, η εταιρία τα τελευταία χρόνια έχει παράλληλα αναπτυχθεί και σε νέες κατηγορίες παραδοσιακών προϊόντων με βάση την ζύμη. Για τις Παραδοσιακές Χειροποίητες Πίτες της Μαριάννας θα αναφερθούμε αναλυτικότερα σε άλλο ειδικό ποστ, καθώς ετοιμάζουμε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα σε αυτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ