Η εταιρία Alfa Pastry Αθ. Κουκουτάρης από την Κοζάνη έχει κυκλοφορήσει προσφάτως το νέο φύλλο για τάρτα.
Το νέο φύλλο τάρτας της Alfa είναι το μοναδικό Φύλλο Για Τάρτα κατάψυξης της αγοράς και η συσκευασία του είναι 600 g.
Δοκιμάζουμε το φύλλο φτιάχνοντας μια αλμυρή “close” τάρτα με φέτα, ανθότυρο, αυγά, γαλοπούλα και κρέμα γάλακτος:
- Ξεπαγώνουμε την τάρτα για δύο ώρες και αφού το φύλλο έχει ελαστικότητα την τοποθετούμε προσεκτικά σε ένα βουτυρωμένο ταψάκι.
- Ψήνουμε την τάρτα για 15 λεπτά.
- Κάνουμε την γέμιση από κρέμα γάλακτος (200ml), φέτα (100g) ανθότυρο (200g), γαλοπούλα καπνιστή κομμένη σε κύβους (100g) και 4 αυγά, λίγο μαύρο πιπέρι και ρίγανη. Τα χτυπάμε προσεκτικά όλα μαζί και στην συνέχεια αδειάζουμε την γέμιση στην προ-ψημένη τάρτα.
- Τα σκεπάζουμε με το υπόλοιπο φύλλο και τα ψήνουμε όλα μαζί για 25 λεπτά στους 190°C. Αφήνουμε την τάρτα να κρυώσει, την κόβουμε σε μερίδες και την σερβίρουμε.
Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους. Φτιάξαμε μια “ταρτοτυρόπιτα” με φύλλο της Alfa… για τάρτα!