ΑΡΡΕΝΑ | Νέο φυσικό μεταλλικό νερό από την οροσειρά Γράμμου

Φυσικό μεταλλικό νερό από το Γράμμο με την ονομασία ΑΡΡΕΝΑ παρουσίασε στην ελληνική αγορά η εταιρεία Νερά Πηγών Γράμμου Α.Ε.

Το νερό κυκλοφορεί ήδη στην ελληνική αγορά σε κορυφαία αλυσίδα σουπερμάρκετ και αναμένεται να μπει σύντομα σε περισσότερα σημεία. Είναι διαθέσιμο σε συσκευασίες των 500ml,  1l και 1,5l

 

 

IMG 8640 scaled e1707249723674 - Greek Market News

 

“Το φυσικό μεταλλικό νερό προέρχεται από τα παρθένα βουνά της οροσειράς Γράμμου”

 

Η εταιρεία Νερά Πηγών Γράμμου Α.Ε. είναι εταιρία συμφερόντων της οικογένειας Παναγιώτη Τσάκου, που δραστηριοποιείται στον ναυτιλιακό τομέα.

Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του νερού είναι από τα υψηλότερα της αγοράς και για αυτό υπάρχει πάντα χώρος στην αγορά.

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΡΡΕΝΑ έχει PH = 7,9, αλλά και ιδιαίτερα χαμηλό δείκτη σε νάτριο (1,4).
Επομένως είναι κατάλληλο για δίαιτα και για όσους αναζητούν ένα πολύ αγνό νερό. Η σκληρότητα του νερού είναι στα 154 mgCaCo3 / L, το γεγονός αυτό το κάνει το νερό μοναδικά απαλό, αλλά και ξεδιψαστικό!

 

Η μονάδα εμφιάλωσης της εταιρίας Νερά Πηγών Γράμμου Α.Ε. τέθηκε σε λειτουργία σχετικά πρόσφατα, δηλαδή το φθινόπωρο του 2023.
Η πηγή από όπου πηγάζει το “θαυματουργό” νερό ΑΡΡΕΝΑ, αλλά και η υπερσύγχρονη μονάδα όπου εμφιαλώνεται, βρίσκεται στην περιοχή Κεφαλόβρυσο του χωριού Πευκοφύτου και κάτω από στους πρόποδες του Γράμμου, του Νομού Καστοριάς σε υψόμετρο 1.100 μέτρων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

124AD279 E6EC 4C18 8215 C6753F161060 - Greek Market News

Νέα ΣΟΥΡΩΤΗ με γεύση Pink Graipfruit. Διαβάστε περισσότερα

 

 

 

Σχετικά άρθρα