Nestle Starbucks at home

Nestle | Starbucks στο σπίτι. Συνεργασία 2 γιγάντων του καφέ

Αναταράξεις στην αγορά του καφέ έφερε η πρόσφατη συνεργασία δύο παγκοσμίων γιγάντων του κλάδου του καφέ. Της ελβετικής Nestlé S.A., κάτοχο των σημάτων, αλλά και των καταστημάτων λιανικής Nespresso και της αμερικάνικης Starbucks Corporation, του μεγαλύτερου παγκοσμίου franchisor, με χιλιάδες coffeehouses.

H Nestlé φέρνει σειρές από προϊόντα κάτω από τον τίτλο Starbucks at Home (Starbucks στο σπίτι) και ταράζει τα νερά της νέας υποκατηγορίας της κάψουλας συμβατής με σύστημα Nespresso, που είχε δημιουργηθεί στο παγκόσμιο retail και που είχε ήδη τεράστιο ανταγωνισμό.

Οι δύο κολοσσοί προχώρησαν σε μια πολύ ανατρεπτική συνεργασία. Με την Starbucks να δίνει ουσιαστικά τα δικαιώματα των σημάτων της στη Nestlé, η οποία διαθέτει όλη την τεχνογνωσία, την κορυφαία ποιότητα, αλλά και τα παγκόσμια δίκτυα διαμονής.

Οι νέες κάψουλες της Starbucks είναι σε αριθμό 9 και σίγουρα θα καλύψουν της ανάγκες των καταναλωτών. Έχουν το tube packaging όπως και οι αυθεντικές κάψουλες Nespresso. Η retail τιμή τους είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και πολύ ελκυστική για το όνομα και η Nestlé έχει την διάθεση σε πολύ σύντομο διάστημα να γίνει ο απόλυτος ηγέτης της κατηγορίας στο retail.

Η σειρά “Starbucks στο σπίτι” εκτός από τις κάψουλες που καταλαμβάνουν την μερίδα του λέοντος στις πωλήσεις, διαθέτει και pods για σύστημα Nestlé Dolce Gusto, κόκκους καφέ, αλλά και αλεσμένο καφέ φίλτρου.

Διαβάστε ακόμη: Οικολογικές κάψουλες συμβατές με σύστημα Nespresso από την Segafredo

Σχετικά άρθρα