Ήρθαν οι νέες Tortillas από τη βιομηχανία τροφίμων Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.
Ο ιστορικός όμιλος που φέτος γιορτάζει το ιωβηλαίο των 100 ετών, εμπλουτίζει τη γκάμα του προσθέτοντας ακόμη μια νέα σειρά στη κατηγορία του άρτου.
Οι τορτίγιες ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ κυκλοφορούν σε δύο τύπους:
- Κλασική Σίτου 360g
- Ολικής Άλεσης 360g
Η προέλευση της tortillas είναι από το Μεξικό, όπου αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του γαστρονομικού πολιτισμού του. Στην Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα, αναπτύχθηκε τη προηγούμενη δεκαετία, μέσω της περίφημης ‘Tex-Mex’ κουζίνας, η οποία τη παρουσίασε με μια διαφορετική αίγλη, αλλά και διάσταση.
Έτσι, οι tortillas έγιναν ένα αρκετά δυνατό food trend, ειδικά στους νέους που κατοικούν κυρίως στα αστικά κέντρα. Το γεγονός αυτό προκάλεσε τη άμεση κινητοποίηση των κορυφαίων εταιριών του κλάδου της ζύμης και του άρτου.
Καθώς οι τορτίγιες εκτός από την νοστιμιά, ευκολία στη συντήρηση, τη πρακτικότητα στη χρήση, δίνουν χώρο για διαφορετικούς γευστικούς συνδυασμούς και ξεχωριστές προσωπικές δημιουργίες.
Η εταιρία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ φαίνεται να αγαπάει τα παραδοσιακά προϊόντα άρτου που προέρχονται από διάφορα μέρη του κόσμου και να βάζει τη δική της πινελιά και υπογραφή.
Έτσι σχετικά πρόσφατα λάνσαρε και τα περίφημες φρυγανιές “Σκανδιναβικού τύπου” ή CrispBreads, με την ονομασία THINS.