ΒΕΡΓΙΔΗΣ | Παραδοσιακός Αγιορείτικος άρτος 500g

Η παραδοσιακή εταιρία αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής ΒΕΡΓΙΔΗΣ από την Θεσσαλονίκη, παρουσίασε το Αγιορείτικο ψωμί σε συσκευασία retail.

 

IMG 7729 scaled e1707224107669 - Greek Market News

 

“Το ψωμί μπορείτε να το βρείτε στα καταστήματα Α-Β Βασιλόπουλος της Θεσσαλονίκης, αλλά και στα καταστήματα ΒΕΡΓΙΔΗ”

 

Το ψωμί διατίθεται στο καταναλωτικό κοινό σε διάφανο σακουλάκι 500 γραμμαρίων και είναι έτοιμο κομμένο σε φέτες. Το Αγιορείτικο ψωμί ΒΕΡΓΙΔΗΣ έχει ρίζες στην Αγιορείτικη μοναστηριακή παράδοση από όπου προέρχεται ο τρόπος παραγωγής του.  Ο άρτος παράγεται με προζύμι, είναι χωρίς συντηρητικά και χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Το ψωμί είναι ιδανικό ως μια εναλλακτική πρόταση για τοστ για όσους θέλουν να δώσουν στον εαυτό τους ή να προσφέρουν στους άλλους, ένα ψωμί παραδοσιακό, χωρίς συντηρητικά και χωρίς ζάχαρη.

Τον Αγιορείτικο άρτο μπορείτε να τον αναζητήσετε στα Σουπερμάρκετ  ΑΒ Βασιλόπουλος  και Αφροδίτη της Θεσσαλονίκης, αλλά και στα καταστήματα ΒΕΡΓΙΔΗΣ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΒΕΡΓΙΔΗ

 

Η Βεργίδης Παραγωγική Ε.Ε. ξεκίνησε την ιστορία της στο μακρινό 1948. Σήμερα συγκαταλέγεται στα ιστορικότερα και πιο εμβληματικά brands  Αρτοζαχαροπλαστείων της Θεσσαλονίκης.

Στο καταναλωτικό κοινό της Θεσσαλονίκης είναι πασίγνωστη για τα μοναδικά χειροποίητα προϊόντα και για την απαράμιλλη ποιότητα.

 

Εκτός από την εκλεκτή παραδοσιακή αρτοποιία, με ναυαρχίδα τα καταστήματα λιανικής, η εταιρία έχει ειδίκευση στο catering, ζαχαροπλαστική, B2B χονδρική αρτοσκευασμάτων, βουτημάτων και κρύων σάντουιτς.


Έχετε κατάστημα και ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ΒΕΡΓΙΔΗ;
Καλέστε στο 2310.478176

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

 

9C6EA6AD 17B5 439B 97F9 AF31C9353AB1 - Greek Market News

Νέα εμφάνιση για την Serenata Double Choco

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε το προϊόν;

Σχετικά άρθρα