ΖΑΝΑΕ | Eκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα "Biosafety & Bioterrorism"

Η ΖΑΝΑΕ, εκφράζοντας τη δέσμευσή της στην προώθηση της γνώσης και της εκπαίδευσης, υπερήφανα στήριξε το εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα “Biosafety & Bioterrorism”, της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Ασφάλειας και Άμυνας (ESDC).

 

ΤΥΠΟΥ - Greek Market News

 

 

“Εκπρόσωποι της ΖΑΝΑΕ, όπως ο κ. Απόστολος Στοΐκος και η κα. Κωνσταντίνα Ξέρα, καθώς και ο καλεσμένος καθηγητής κ. Θεόδωρος Καλλίτσης, μοιράστηκαν ειδικές απόψεις και γνώσεις που ενίσχυσαν το πλούτο του σεμιναρίου”

 

 

Το σεμινάριο παρείχε σημαντική εκπαιδευτική αξία και αποτέλεσε ένα πλαίσιο για τη συνεργασία και την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ διακεκριμένων αξιωματικών από διάφορες Στρατιωτικές Σχολές της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων της Ελληνικής Στρατιωτικής Σχολής Νοσηλευτικής, της Αεροπορικής Σχολής της Ιταλικής Πολεμικής Αεροπορίας , της Στρατιωτικής Ρουμανικής Τεχνικής Σχολής ‘Ferdinand I’ και της Ναυτικής Βουλγαρικής Ακαδημίας ‘ Nikola Vaptsarov’.

 

Η ΖΑΝΑΕ δεσμεύεται να συνεχίσει να υποστηρίζει τέτοιου είδους εκπαιδευτικές ενέργειες προς όφελος της κοινότητας και της ευρύτερης κοινωνίας, προωθώντας την επαγγελματική ανάπτυξη και τη συνεργασία σε θέματα ασφάλειας και άμυνας.

 

Κείμενο & Photos: ZANAE A.E.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

MakPic 108 - Greek Market News

Ολοκληρώθηκε η Food Expo 2024. Δείτε στιγμιότυπα από την μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών των Βαλκανίων

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα