ΓΙΩΤΗΣ | ΦΑΡΙΝΑ. Νέες προσθήκες στην σειρά

ΓΙΩΤΗΣ - ΦΑΡΙΝΑ | Χαρούπι και Βρώμη οι 2 νέες προσθήκες στην σειρά

Σε νέα διεύρυνση, στην σειρά ΦΑΡΙΝΑ, προχώρησε πρόσφατα η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε.  Η Αθηναϊκή βιομηχανία θρεπτικών προϊόντων πρόσθεσε δύο νέους κωδικούς, οι οποίοι ακολουθούν τη νέα τάση της αγοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δύο κωδικοί έχουν στην σύνθεσή τους άλευρα τα οποία – τα τελευταία χρόνια – έχουν εισχωρήσει δυναμικά στις ζωές των Ελληνών καταναλωτών και έχουν κατεύθυνση προς την υγιεινή διατροφή.

Οι δύο νέοι κωδικοί είναι:

  • Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ ΒΡΩΜΗΣ 500g
  • Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ με ΧΑΡΟΥΠΙ 500g

 

Ο κωδικός ΒΡΩΜΗ έχει μωβ συσκευασία και περιέχει στην σύνθεσή του 55% αλεύρι Ελληνικής βρώμης και αλεύρι βρώμης ολικής άλεσης. Ο κωδικός ΧΑΡΟΥΠΙ έχει καφέ χρώμα και έχει στην σύνθεσή του 18% αλεύρι από Ελληνικό χαρούπι!

 

ΓΙΩΤΗΣ | ΦΑΡΙΝΑ. Νέες προσθήκες στην σειρά (συνταγή)

Δοκιμάζουμε το αλεύρι με ΧΑΡΟΥΠΙ. Κάνουμε κέικ χαρουπιού ακολουθώντας την συνταγή που είναι στην συσκευασία.

 

AD PLACEMENT #2

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΩΤΗΣ | ΦΑΡΙΝΑ. Νέες προσθήκες στην σειρά (δοκιμή)

Το κέικ έχει χαρακτηριστικό καφέ χρώμα, το οποίο παραπέμπει ελαφρά στο κακάο. Έτσι τα παιδιά μπορούν να γεύονται μια πιο υγιεινή εκδοχή του κέικ. Η χαρακτηριστική χαρουπένια γεύση μας εκπλήσσει σε θετικό βαθμό και είναι θέμα χρόνου τα παιδιά να την συνηθίσουν!

 

Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. έχει ιδρυθεί στην Αθήνα το 1930 από τους Ιωάννη και Μαρία Γιώτη. Σήμερα, η ιστορική εταιρία είναι μια από τις πιο σημαντικές Ελληνικές βιομηχανίες τροφίμων. Με δραστηριότητα σε πολλές κατηγορίες, είναι απόλυτος leader στην κατηγορία των αυτοδιογκούμενων άλευρων τα οποία τα δημιουργεί πρώτη το 1965!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ