ARIVIA - VIOLIFE | Vioblock. Λιπαρή ύλη για επάλειψη 250g

ARIVIA - VIOLIFE | Vioblock. Λιπαρή ύλη για επάλειψη 250g

Λιπαρή ύλη για επάλειψη, με τον διακριτικό τίτλο Vioblock, είναι η προσθήκη στην σειρά VIOLIFE που κυκλοφόρησε στην Ελληνική αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εταιρία ARIVIA Α.Β.Ε.Ε. που εδρεύει στην Δράμα είναι μέλος του πολυεθνικού ομίλου Upfield. Eίναι γνωστή για την απόλυτη εξειδίκευση στα plant based – vegan – νηστίσιμα προϊόντα, τα οποία λανσάρονται στην Ελληνική και στην διεθνή αγορά.

Το άλειμμα κυκλοφορεί σε δύο κωδικούς και είναι σε συσκευασία “πλάκα” (block) 250 γραμμαρίων. Παράγεται από φυτικά λιπαρά καρύδας και από φυτικά έλαια όπως ηλιέλαιο και κραμβέλαιο. Το vegan επάλειμμα δεν περιέχει σόγια, γλουτένη, λακτόζη και συντηρητικά. Είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες B1, B6, B12, D2 και φολικό οξύ.

Οι δύο κωδικοί που κυκλοφορούν είναι:

  • Vioblock Salted 250g
  • Vioblock Unsalted 250g

 

ARIVIA - VIOLIFE | Vioblock. Λιπαρή ύλη για επάλειψη 250g

Δοκιμάζουμε την λιπαντική ύλη “Unsalted” σε συνδιασμό με μια φέτα ψωμί. Το Vioblock αλείφεται εύκολα, έχει απαλή γεύση και είναι νόστιμο.

 

Η εταιρία Arivia παράγει μια ολοκληρωμένη σειρά plant based προϊόντων με την επωνυμία VIOLIFE. Τα αναπληρώματα τυροκομικών, για τα οποία έχουμε κάνει ήδη παρουσίαση σε ένα προηγούμενο άρθρο, κατέχουν πλέον σημαντική θέση στην κατηγορία vegan και οι καταναλωτές μπορούν να τα βρούν στα ψυγεία των περισσοτέρων αλυσίδων Σουπερμάρκετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ