ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ | THINS. Σκανδιναβικού τύπου Crispbreads 250g

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ | THINS. Σκανδιναβικού τύπου Crispbreads 250g

Thins είναι οι νέες φρυγανιές “σκανδιναβικού τύπου” που κυκλοφόρησαν από την εταιρία E.I. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ A.E., η οποία έχει την έδρα της στον Ταύρο της Αττικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι η πρώτη κυκλοφορία φρυγανιάς αυτού του τύπου από Ελληνική εταιρία. Η σειρά έρχεται να τα προσθέσει στην γκάμα των αρτοποιημάτων της εταιρίας και να διαφοροποιηθεί σημαντικά από τον ανταγωνισμό.

Τα Thins κυκλοφορούν σε δύο κωδικούς και έχουν προσανατολιστεί στην υγιεινή διατροφή, χάρη στα άλευρα που περιέχουν (αλεύρι σίκαλης και αλεύρι ολικής). Τα crispbreads έχουν χαμηλά κορεσμένα λιπαρά και χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα. Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και γι’αυτό είναι ιδανικά για όσους ακολουθούν δίαιτα, καθώς έχουν και ελάχιστες θερμίδες.

Οι δύο κωδικοί είναι:

  • Crispbreads Κλασικά 250g
  • Crispbreads 100% Ολικής Άλεσης 250g

 

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ | THINS. Σκανδιναβικού τύπου Crispbreads 250g

Δοκιμάζουμε τα νέα crispbreads Thins 100% Ολικής άλεσης. Η κάθε συσκευασία περιέχει περίπου 27 φρυγανιές και η κάθε φρυγανιά έχει μόλις 32 θερμίδες! Η φρυγανιά έχει τέλεια τραγανή υφή και νόστιμη γεύση που δεν διαφέρει από τις αυθεντικές Σουηδικές φρυγανιές.

 

Η εταιρία Ε. Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Α.Ε. ιδρύθηκε πριν από 100 χρόνια. Είναι category leader σε πολλές κατηγορίες. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σημαντική στροφή προς την παραγωγή προϊόντων που έχουν υγιεινά συστατικά. Η εταιρία έχει δημιουργήσει ολόκληρες σειρές με προϊόντα χωρίς ζάχαρη – ή με μειωμένη ζάχαρη – και έχει εντάξει υλικά όπως το χαρουπάλευρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ