Κριτσίνια Nikolas | Νέα σειρά Protein 150g

Nikolas Bakery | Νέα σειρά Κριτσινιών Protein 150g

Η Nikolas Bakery που είναι κάτοχος του brand Κριτσίνια Nikolas από την Θεσσαλονίκη, λάνσαραν στην Ελληνική αγορά τα πρώτα κριτσίνια με πρωτεΐνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Τα νέα κριτσίνια της Nikolas Bakery κυκλοφορούν σε δύο άκρως πρωτοποριακούς κωδικούς. Απευθύνονται σε νεανικό καταναλωτικό κοινό και σε όσους αναζητούν τροφές εμπλουτισμένες με πρωτεϊνη. Τα ‘Protein κριτσίνια’ έχουν στην σύνθεση τους 14 γραμμάρια καθαρής πρωτεΐνης, είναι συσκευασμένα σε χάρτινο κουτάκι, που τα προστατεύει από τις ακτίνες του ηλίου και από τα σπασίματα. Η συσκευασία έχει μοντέρνο design, ζωντανά χρώματα και ένα στικερ με +20% δωρεάν προϊόν γνωριμίας.

Οι δύο κωδικοί της σειράς είναι:

 

  • Κριτσίνια Protein με Σοκολάτα 150g
  • Κριτσίνια Protein με Πορτοκάλι 150g

 

 

Κριτσίνια Nikolas | Νέα σειρά Protein 150g

 

“Τα κριτσίνια Protein Nikolas είναι τραγανά, πολύ νόστιμα και δεν έχουν συντηρητικά”

 

 

Είναι πολύ γευστικά και παρόλο που έχουν μια ελαφρά αίσθηση γλύκας, δεν είναι γλυκά. Τα κριτσίνια είναι ιδανικό σνακ για τους μαθητές, τους φοιτητές και εργαζόμενους. Σίγουρα θα ενθουσιάσουν τους αθλητές, όσους αθλούνται σε γυμναστήρια και όσους αναζητούν τροφές για να αναπληρώσουν ενέργεια.

 

Η εταιρία Ν. Τσάλης και ΣΙΑ Ε.Ε. εδρεύει στην ΒΙ. ΠΕ. Θεσσαλονίκης. Έχει την απόλυτη εξειδίκευση στην παραγωγή υψηλής ποιότητας φουρνιστών αρτοποιημάτων και ειδικότερα των κριτσινιών και των κρίκων. Συγκαταλέγεται στις ανερχόμενες εταιρίες του κλάδου, τόσο στα παραδοσιακά προϊόντα που απευθύνονται στο κανάλι του Ho.Re.Ca., όσο και διαφοροποιημένα και τυποποιημένα retail προϊόντα, όπως τα νέα κριτσίνια με πρωτεΐνη, αλλά και με βρώμη και για τους vegans στα οποία θα αναφερθούμε στα επόμενα άρθρα μας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ