ΛΟΥΞ | Νέα σειρά Ice Tea

Η ιστορική εταιρία αναψυκτικών ΛΟΥΞ λάνσαρε πρόσφατα τη νέα σειρά ICE TEA σε 3 γευστικούς συνδυασμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Πατρινή εταιρία αναψυκτικών, μια από τις ιστορικότερες εταιρίες του κλάδου των αναψυκτικών στην Ελλάδα, προχώρησε δυναμικά στην κατηγορία του παγωμένου τσάι με 3 άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα ενθουσιάσουν όλους τους λάτρεις του παγωμένου τσαγιού.

Οι 3 κωδικοί της σειράς είναι:

  • Μαύρο Τσάι με ΛΕΜΟΝΙ 500ml & 1lt
  • Μαύρο Τσάι με ΡΟΔΑΚΙΝΟ 500ml & 1lt
  • Πράσινο Τσάι με ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ 500ml

Όπως τα περισσότερα σύγχρονα προϊόντα παγωμένου τσαγιού, έτσι και η νέα σειρά ΛΟΥΞ Tea δεν περιέχει ζάχαρη, συντηρητικά και τεχνητά γλυκαντικά

Η σειρά αποτελείται από δημοφιλής και ήδη “δοκιμασμένες” γεύσεις, όπως λεμόνι και ροδάκινο, τις οποίες έχουν αγαπήσει οι καταναλωτές. Επιπλέον έχουν προστεθεί και τα κόκκινα φρούτα που ανεβαίνουν όλο και περισσότερο στις προτιμήσεις τα τελευταία χρόνια, όπως και το πράσινο τσάι με το οποίο έχουν συνδυαστεί. Η νέα σειρά των παγωμένων τσάι περιέχει εκχύλισμα από μαύρο ή πράσινο τσάι, χυμούς και φυσικά σάκχαρα φρούτων, φρουκτόζη και στεβιόλη. Τα 100ml του τσαγιού έχουν μόλις 10-11 θερμίδες!

Η εταιρία ΛΟΥΞ – ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1950 στην Πάτρα από τον Παναγιώτη Μαρλαφέκα. Σήμερα, η εταιρία διαθέτει τρεις σύγχρονες, πλήρως καθετοποιημένες παραγωγικές μονάδες στην περιοχή της Πάτρας και μια μονάδα παραγωγής pet φιαλών στο Αίγιο.

1379D5B4 6C59 4199 8EB2 41DD85A63046 - Greek Market News

Το 2021 η εταιρία ΛΟΥΞ προχώρησε στην εξαγορά του πακέτου μετοχών της εταιρίας εμφιάλωσης νερού Δίρφυς, κάνοντας δυναμική επέκταση και στην κατηγορία του φυσικού μεταλλικού νερού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ