Nestle | Συλλογή Nescafe Gold Roastery 100g

2 νέα προϊόντα με την ονομασία Nescafe GOLD Roastery λάνσαρε η εταιρία Nestle Hellas. Οι καφέδες ανήκουν στην premium κατηγορία στιγμιαίων καφέδων του Ελβετοαμερικάνικου πολυεθνικού ομίλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κυκλοφορούν σε 2 κωδικούς:

  • Nescafé Gold Roastery Light 100g
  • Nescafé Gold Roastery Dark Roast 100g

2ED76E64 AD0C 45A1 A5AA F09F1FEC5B6C scaled e1676905147753 - Greek Market News

Οι 2 προσθήκες έχουν δημιουργηθεί για τους λάτρεις του καλού καφέ

Το κάθε χαρμάνι έχει ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά:

  • Το light χαρμάνι έχει απαλή και λεπτή αίσθηση. Τα αρώματα του είναι απαλά και η ένταση του καφέ είναι στο 5 στην κλίμακα έντασης.
  • Το dark χαρμάνι έχει  χαρακτηριστική δυνατή γεύση του σκούρου καβουρδίσματος. Αυτή του προσθέτει την χαρακτηριστική ένταση. Η ένταση του είναι στα 8 στη κλίμακα της έντασης των καφέδων.

Οι 2 χρυσές συλλογές της Nestle έχουν συσκευαστεί σε 100% ανακυκλώσιμη αλουμινένια συσκευασία. Οι καφέδες παράγονται από εκλεκτές ποικιλίες Αrabica και Ρobusta.

H εταιρία Nestle είναι leader στην κατηγορία του καφέ στην Ελληνική αγορά. Κατέχει την καθαρή πρωτιά όχι μόνο στην κατηγορία του στιγμιαίου καφέ με τον Nescafé, αλλά και στην κατηγορία του Ελληνικού καφέ με το brand Λουμίδης. Στην κατηγορία κάψουλας διαθέτει τη Nespresso, ως κατασκευαστής του συστήματος, και παράλληλα κινείται στο retail σε συνεργασία με την Starbucks, προωθώντας τις ομώνυμες κάψουλες του αμερικάνικου ομίλου καφέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ