ΠΡΟΙΚΑΣ | Με ΠΟΠ Κασέρι και με νέα τυριά στα ψυγεία των Σουπερ Μάρκετ

Η εταιρία ΠΡΟΙΚΑΣ Α.Ε. έχει εδραιωθεί ως ο category leader στην κατηγορία ΚΑΣΈΡΙ ΠΟΠ με το επώνυμο «Κασέρι Προίκα» ή «Κασέρι Σοχού», όπως το ξέρουν οι παλιότεροι. Το κασέρι παράγεται από ντόπιο αιγοπρόβειο γάλα και έχει ιστορία πάνω από εκατό ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το παραδοσιακό Κασέρι ΠΡΟΙΚΑ συγκαταλέγεται στα ‘signature products’ όχι μόνο της περιοχής που παράγεται, αλλά όλης της Ελλάδας, αφού βρίσκεται στα ψυγεία των ντελικατέσεν και σούπερ μάρκετ όλης της χώρας και του εξωτερικού.

Η εταιρία ΠΡΟΙΚΑΣ Α.Ε. υπό την διεύθυνση της κυρίας Ελένης Προίκα κάνει επέκταση και σε νέες κατηγορίες τυροκομικών προϊόντων. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και πολύ νόστιμο!

Τα τρία νέα τυριά της εταιρίας έχουν ήδη αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από τους ᾽τυρόφιλους᾽, από σημαντικούς γευσιγνώστες, αλλά κι βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς.

 

Τα τρία τυριά είναι:

  • Καπνιστό τυρί
  • Τυρί με τρούφα
  • Τυρί για σαγανάκι με δυόσμο

 

Δοκιμάζουμε το Τυρί για σαγανάκι με δυόσμο.  Το τυρί αφού μπήκε στην σχάρα έβγαλε απίστευτα αρώματα και υφή του μας θύμισε το παραδοσιακό τυρί της Κύπρου, το χαλούμι.  Το τυρί το κατατάσσουμε στην κατηγορία των ανώτερης ποιότητας και από τα καλύτερα που έχουμε δοκιμάσει στην κατηγορία.

Οι fans των τυριών και οι cheeselovers που σέβονται τον εαυτό τους οφείλουν να το αναζητήσουν και να το απολαύσουν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ