ΑΜΒΡΟΣΙΑ | Απόκριες με παραδοσιακή νηστίσιμη ταραμοσαλάτα

Δοκιμάζουμε την πιο ξακουστή ταραμοσαλάτα της Ελληνικής αγοράς από την εταιρία Αμβροσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι κάποια προϊόντα που είναι συνταυτισμένα με λαϊκές παραδόσεις και έθιμα. Ένα από αυτά είναι η ταραμοσαλάτα, η οποία πολύ σπάνια λείπει από ένα Σαρακοστιανό ή “Καθαροδευτεριάτικο” τραπέζι.

‘Η σαλάτα έχει άψογη γεύση, τέλεια υφή και ανοιχτό ροζ χρώμα. Είναι απαλή, αφράτη και είναι πυκνή όσο πρέπει για να απλωθεί εύκολα σε μια φέτα ψωμί’

Η παραγωγός εταιρία Αμβροσία ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1991 στην Θεσσαλονίκη και είναι μέλος του Ομίλου Έδεσμα (πρώην Αλλαντικά Τιτάν) της οικογένειας Χατζηγεωργίου. Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στην Βιομηχανική περιοχή της Θεσσαλονίκης στην Σίνδο. Η Θεσσαλονικιώτικη εταιρία συγκαταλέγεται στους πρωτοπόρους του κλάδου και στα παραδοσιακά Ελληνικά brands τα οποία έχουν ταξιδέψει σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Τα τελευταία χρόνια η Αμβροσία έχει επεκταθεί και σε νέες κατηγορίες τροφίμων, όπως για παράδειγμα στα έτοιμα γεύματα ψυγείου.

Εχουμε πληροφορηθεί πως η εταιρία ετοιμάζει ακόμη μια νέα είσοδο σε νέα κατηγορία που θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη και αναμένουμε την ανακοίνωση της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ