Η ιστορική ελληνική γαλακτοβιομηχανία ΚΟΛΙΟΣ παρουσιάζει τη νέα της πρόταση στην κατηγορία των λειτουργικών τροφίμων, το High Protein Στραγγιστό Γιαούρτι με 0% λιπαρά.
Πρόκειται για ένα προϊόν που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών που επιδιώκουν υψηλή πρόσληψη πρωτεΐνης, χωρίς την προσθήκη λιπαρών.
Η νέα προσθήκη της ΚΟΛΙΟΣ απευθύνεται κυρίως σε μοντέρνο καταναλωτικό κοινό, ενώ τα βασικά χαρακτηριστικά του προϊόντος είναι τα 17g πρωτεΐνης ανά μερίδα 170g, 0% λιπαρά! Επιπλέον το νέο γιαούρτι είναι και Χωρίς προσθήκη ζάχαρης και με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες. Το καθαρό βάρος της ατομικής συσκευασίας είναι 170 γραμμάρια.

Το νέο γιαούρτι παράγεται από παστεριωμένο αποβουτυρωμένο συμπυκνωμένο αγελαδινό γάλα, με καλλιέργεια γιαουρτιού, και παράγεται στις εγκαταστάσεις της ΚΟΛΙΟΣ στο Πολύκαστρο Κιλκίς.
Γιατί να το επιλέξει ο καταναλωτής:
Η αυξημένη ζήτηση προϊόντων με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη έχει συνδεθεί με την ενίσχυση της μυϊκής μάζας, τη βελτίωση του μεταβολισμού και τη μακρόχρονη αίσθηση κορεσμού. Το νέο High Protein προσφέρει όλα αυτά τα οφέλη, διατηρώντας την παραδοσιακή γεύση του ελληνικού στραγγιστού γιαουρτιού.
Το προϊόν έχει τοποθετηθεί στα ψυγεία των μεγάλων αλυσίδων Σουπερμάρκετ και επιλεγμένων σημείων λιανικής.
Η ΚΟΛΙΟΣ συνεχίζει να καινοτομεί
Μαζί με το νέο γιαούρτι πρωτεΐνης High Protein η ιστορική βιομηχανία που ιδρύθηκε το 1948 και εδρεύει στο Πολύκαστρο του Κιλκίς παρουσίασε και το γιαούρτι Χωρίς Λακτόζη, καθώς και το Ημίσκληρο τυρί που θα σας παρουσιάσουμε προσεχώς!
Η δεύτερη προσθήκη της ΚΟΛΙΟΣ είναι το γιαούρτι Lactose Free
Η ΚΟΛΙΟΣ παραμένει μια από τις πιο εξωστρεφείς εταιρείες στον ελληνικό γαλακτοκομικό κλάδο, με παρουσία σε πολλές αγορές του εξωτερικού με Φέτα και Ελληνικό Στραγγιστό Γιαούρτι.