Η εταιρεία ΚΟΛΙΟΣ παρουσιάζει ένα ακόμα καινοτόμο προϊόν στην κατηγορία των λειτουργικών γαλακτοκομικών: το στραγγιστό γιαούρτι Lactose free με μόλις 2% λιπαρά.
Το νέο προϊόν απευθύνεται τόσο σε άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη όσο και σε όσους αναζητούν πιο ελαφριές διατροφικές επιλογές
Aπόλαυση χωρίς λακτόζη
Η παραδοσιακή συνταγή του στραγγιστού γιαουρτιού συναντά τη σύγχρονη ανάγκη για προϊόντα με λειτουργικά οφέλη, προσφέροντας 15 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά μερίδα 170 γραμμαρίων, χωρίς την παρουσία λακτόζης και με μόλις 3,6 γραμμάρια υδατανθράκων.
Μοντέρνα και πρακτική συσκευασία
Η νέα συσκευασία ξεχωρίζει στο ράφι με τον φούξια χρωματισμό και το μεγάλο λογότυπο “Lactose Free”, που καθιστά άμεσα σαφές το βασικό του πλεονέκτημα και ορατό στους καταναλωτές.

Το προϊόν διατίθεται σε συσκευασία των 2 x 170 γραμμαρίων, πρακτική για τον καταναλωτή που αναζητά καθημερινές, μεμονωμένες μερίδες, είτε για κατανάλωση στο σπίτι είτε on-the-go.
Η στρατηγική επέκτασης της ΚΟΛΙΟΣ στα προϊόντα πρωτεΐνης
Με τη νέα προσθήκη του γιαουρτιού Lactose Free η ΚΟΛΙΟΣ συνεχίζει να ενισχύει την παρουσία της στην κατηγορία των λειτουργικών γαλακτοκομικών. Παράλληλα με το γιαούρτι χωρίς λακτόζη και το πρωτεϊνούχο γιαούρτι η εταιρεία επεκτείνει τη γκάμα της και στα τυριά όπου έχει μακρά παράδοση, παρουσιάζοντας το νέο Ημίσκληρο τυρί κομμένο σε φέτες, του οποίου η παρουσίαση έρχεται σύντομα.
“Η ΚΟΛΙΟΣ αποδεικνύει ότι μπορεί να συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη διατροφική επιστήμη”
Η ΚΟΛΙΟΣ αντιλαμβάνεται πως τα προϊόντα με αυξημένη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη έχουν αποκτήσει σταθερή θέση στα ράφια και προσφέρει την δική της πρόταση στους καταναλωτές που ακολουθούν έναν πιο ενισχυμένο σε πρωτεΐνη τρόπο ζωής.