ΚΡΙ ΚΡΙ | Master Rich - Ruby Choco & Strawberries 72g

ΚΡΙ ΚΡΙ | Master Rich - Ruby Choco & Strawberries 72g

Το παγωτό ξυλάκι MASTER RICH Ruby Choco & Strawberries της βιομηχανίας γάλακτος και παγωτού ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε. επιλέχθηκε από την GMN ως το προϊόν του μήνα Ιουνίου 2022.

 

970A57B9 F532 4417 8AC3 47FEC78936FB - Greek Market News

 

 

Το νέο παγωτό της Σερραϊκής βιομηχανίας είναι το πρώτο παγωτό της Ελληνικής αγοράς με ruby -ή ρουμπινί- σοκολάτα. Η ruby σοκολάτα είναι ανακάλυψη των τελευταίων ετών και λόγω της σχετικά περιορισμένης παραγωγής θεωρείται από πολλούς η gourmet εκδοχή της σοκολάτας. Η ρόζ σοκολάτα έχει ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά που δεν θυμίζουν σε πολλά τις κλασικές σοκολάτες όπως, την γάλακτος και την υγείας. Είναι ένα εντελώς νέο και διαφορετικό είδος. Ένα προϊόν που παράγεται από ειδικούς ρόζ καρπούς κακάο.

 

ΚΡΙ ΚΡΙ | Master Rich - Ruby Choco & Strawberries 72g

Το παγωτό MASTER  RICH Ruby Choco & Strawberries έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται να έχει ένα παγωτό, ώστε να χαρακτηριστεί η απόλυτη γλυκιά απόλαυση. Πλούσιο παγωτό κρέμα αναμειγμένο με σιρόπι, κομματάκια φράουλας και μπισκότου. Όλα μαζί βουτηγμένα μέσα στην ρουμπινί σοκολάτα δημιουργούν έναν μοναδικό συνδυασμό που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους με την πρώτη δαγκωματιά!

 

ΚΡΙ ΚΡΙ | Master Rich - Ruby Choco & Strawberries 72g

Το παγωτό MASTER RICH Ruby Choco & Strawberries εκτός από το ‘ξυλάκι’ που ανέδειξε η GMN ως το προϊόν του μήνα κυκλοφορεί και σε κύπελο των 105 γραμμαρίων.

 

Η Σερραϊκή εταιρία γάλακτος και παγωτού ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε. είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία που ιδρύθηκε το 1954. Εκτός από τα παγωτά η εταιρία παράγει γαλακτοκομικά προϊόντα με έμφαση στο γιαούρτι και στα επιδόρπια γιαουρτιού. Τα τελευταία χρόνια η εταιρία έχει λανσάρει και εμπλουτίζει συνεχώς με νέους κωδικούς τη σειρά Super Spoon με σούπερ τροφές και γιαούρτι  Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το νέο  expand Active Plus με την ευεργετική καλλιέργεια bifidus.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νέο παγωτό OREO Stick Sandwich από την Froneri Hellas

 

Σχετικά άρθρα