ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ | Νέο ψωμί Χωριανό Ολικής άλεσης με Dinkel 700g

Νέο ψωμί σε φέτες ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με αλεύρι ολικής άλεσης και αλεύρι τύπου Dinkel παρουσίασε η βιομηχανία μπισκότων και τροφίμων Ε.Ι. Παπαδόπουλος. 

 

309683CC 3DA5 4D34 9BCF 4123E64B0C28 scaled e1707224134563 - Greek Market News



“To ψωμί προστέθηκε στη σειρά ΧΩΡΙΑΝΟ η οποία αριθμεί μαζί με την νέα προσθήκη συνολικά 4 κωδικούς”

 

Τα ψωμιά της σειράς ΧΩΡΙΑΝΟ είναι «χωριάτικου τύπου». Γι’ αυτό δεν είναι όπως τα ψωμιά για τοστ, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως «επιτραπέζιο ψωμί», με την έννοια που έχει το ψωμί στο τραπέζι.

Το σιτάρι τύπου Dinkel (γερμανική ονομασία) προέρχεται από αρχαίο σπόρο. Χάρη στον σκληρό φλοιό που έχει κάνει το δημητριακό πιο ανθεκτικό. Ο σπόρος τύπου Dinkel έχει περισσότερες φυτικές ίνες οι οποίες δεν βρίσκονται μόνο στον φλοιό όπως στο κλασικό σιτάρι, αλλά και στον σπόρο! Περιέχει μεγάλο ποσοστό σιδήρου, ψευδάργυρου και ωφέλιμων λιπαρών οξέων. Από την άλλη κάποιοι διαιτολόγοι προειδοποιούν ότι χρειάζεται προσοχή από κάποιες ομάδες καταναλωτών, καθώς έχει περισσότερη γλουτένη από το συμβατό σιτάρι, όμως και περισσότερες θερμίδες.

 

C059A055 03E5 4747 9D3E 03A08692AD31 scaled e1707224143310 - Greek Market News

 

“Το ψωμί τύπου για τοστ έχει δύο fresh pack συσκευασίες και το συνολικό του βάρος είναι 700 γραμμάρια”

 

Η εταιρία Ε. Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. προχώρησε πρόσφατα στο face lifting στην σειρά των ψωμιών που είχε πρώτη παρουσιάσει η σελίδα μας

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

 

IMG 7726 - Greek Market NewsΠαραδοσιακός Αγιορείτικος άρτος από την ΒΕΡΓΙΔΗΣ Παραγωγική. 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα