Φάρμα ΚΟΥΚΑΚΗ | Νέο γάλα μεσαίας διάρκειας 1,5L

Φάρμα ΚΟΥΚΑΚΗ | Νέο γάλα υψηλής παστερίωσης 1,5L

Η γαλακτοβιομηχανία Φάρμα ΚΟΥΚΑΚΗ από το Κιλκίς, εισέρχεται με νέες συσκευασίες στην κατηγορία του γάλακτος υψηλής παστερίωσης ή μεσαίας διάρκειας ζωής, που όλο και περισσότερο κερδίζει έδαφος στις προτιμήσεις των Ελληνών καταναλωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι νέες συσκευασίας έχουν περιεκτικότητα 1,5 λίτρου με pet φιάλη που διαφοροποιείτε από την κλασική σειρά του φρέσκου γάλακτος. Το σχήμα είναι ελαφρά τετραγωνισμένο και στα πλαϊνά υπάρχουν εσοχές για πιο σταθερό κράτημα.

Οι 2 κωδικοί είναι:

  • Γάλα Πλήρες 3,9%
  • Γάλα Ελαφρύ 1,5%

Φάρμα ΚΟΥΚΑΚΗ | Νέο γάλα μεσαίας διάρκειας 1,5L

Δοκιμάζουμε το Γάλα Φάρμας ΠΛΗΡΕΣ 3,9%

Η αναγραφόμενη διάρκεια ζωής του προϊόντος είναι 17 μέρες. Διατηρείται στο ψυγείο, χωρίς να αλλοιώνεται η γεύση του, εφόσον παραμένει κλειστό. Γευστικά, το γάλα δεν μας δίνει αίσθηση γάλακτος υψηλής παστερίωσης. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του νέου γάλακτος δεν έχουν κάποια αισθητή απόκληση από το φρέσκο γάλα. Η γεύση του είναι πλούσια και η υφή γεμάτη, χάρη στα 3,9% λιπαρά που είναι από τα υψηλότερα της αγοράς της κατηγορίας γάλακτος υψηλής παστερίωσης.

Το φρέσκο γάλα από την Φάρμα ΚΟΥΚΑΚΗ θεωρείται από πολλούς ένα από τα καλύτερα της Ελληνικής αγοράς, στην κατηγορία του τυποποιημένου φρέσκου γάλακτος. Eίναι βραβευμένο από το Ινστιτούτο Γεύσης των Βρυξελλών (πρώην ITQI). Η γαλακτοβιομηχανία ΚΟΥΚΑΚΗ διαθέτει πλήρη γκάμα προϊόντων γαλακτοκομικών και τυροκομικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ