Φάρμα Κουκάκη | Νέα Ice Tea 500ml

2 νέα Ice Tea πρόσθεσε στην γκάμα των ροφημάτων της η εταιρεία Φάρμα Κουκάκη από το Κιλκίς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

IMG 2528 - Greek Market News

Τα 2 νέα Ice Tea παρουσιάστηκαν σε συσκευασία pet μπουκάλι 500ml

Τα 2 νέα ροφήματα κρύου τσαγιού κυκλοφόρησαν στην αρχή του φετινού καλοκαιριού σε ήδη “δοκιμασμένες” γεύσεις Λεμόνι και Ροδάκινο.

Οι σχεδιαστές των προϊόντων προτίμησαν να κινηθούν σε παραδοσιακά γευστικά μοτίβα και να μην πρωτοτυπήσουν με κάτι που θα είχε κάποιο ανάλογο ρίσκο. Και αυτό τόσο ως προς τους γευστικούς συνδυασμούς, αλλά και  ως προς την εμφάνιση. Η συσκευασία των Ice Tea είναι σε ήδη γνώριμο, από τους χυμούς, διάφανο pet μπουκάλι των 500ml.

AD PLACEMENT #2

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

IMG 2523 scaled - Greek Market News

Τα κρύα τσάι της Φάρμας Κουκάκη είναι χωρίς προσθήκη ζάχαρης

Αν και ο στρατηγικός προσανατολισμός της Φάρμας Κουκάκη είναι κυρίως στα παραδοσιακά γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως, το φρέσκο γάλα, τα κεφίρ, αριάνι και τα γιαούρτια, εντούτοις τα τελευταία χρόνια εισχωρεί και σε πιο μοντέρνες κατηγορίες. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα σοκολατούχα ροφήματα γάλακτος με πρωτεΐνη, αλλά και τα νέα κρύα τσάι.

IMG 2522 scaled - Greek Market News

Στο εικαστικό μέρος κυριαρχούν μοντέρνα χρώματα και design

Η Φάρμα Κουκάκη με έμφαση στην ποιότητα που δεν την διαπραγματεύεται επουδενί έχει σίγουρα πολλές δυνατότητες για να δημιουργήσει πιο μοντέρνες προτάσεις που θα τις αγαπήσει όλος ο κόσμος και ειδικότερα οι νεότερες γενιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ