alfa pastry vegan nistisimi mpougatsa

Alfa Pastry Αθ. Κουκουτάρης | Vegan - νηστίσιμη μπουγάτσα Θεσσαλονίκης

Η Vegan – Nηστίσιμη Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης παράγεται από την ΑΛΦΑ Αθ. Κουκουτάρης ΑΕΒΕ που έχει την έδρα της στην Κοζάνη και συγκαταλέγεται στους leaders της αγοράς ζύμης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα τελευταία χρόνια η εταιρία ΑΛΦΑ έχει κάνει σημαντικές νέες κυκλοφορίες και προσθήκες που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά. Σε ορισμένες έχουμε ήδη αναφερθεί σε προηγούμενα άρθρα και σε κάποια έχουμε σκοπό να αναφερθούμε στο μέλλον.

Σήμερα λόγω της Σαρακοστής θα ασχοληθούμε με την νηστίσιμη μπουγάτσα της εταιρίας Άλφα. Το θετικό με τη Vegan – Νηστίσιμη Μπουγάτσα είναι ότι μπορούν να την καταναλώνουν όχι μόνο οι vegan φίλοι μας, άλλα και ακόμη μια σημαντική ομάδα καταναλωτών, δηλαδή αυτών που ακολουθούν τις νηστείες γενικά και όχι μόνο τη μεγάλη νηστεία της Σαρακοστής!

Έτσι, αυτές οι δύο ομάδες μαζί με όσους προτιμούν τα φυτικά προϊόντα θα μπορούν να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μπουγάτσα χωρίς να την αποκλείσουν από την διατροφή τους.
Η μπουγάτσα δεν έχει ζωικής προέλευσης συστατικά ή στοιχεία στην σύνθεση της, ψήνεται ακριβώς στο χρόνο που αναγράφει και αποτελεί ιδανικό πρωινό ή γλύκισμα στην διάρκεια της ημέρας.

Τη Νηστίσιμη Μπουγάτσα Κρέμα θα τη βρείτε στις καταψύξεις των Σούπερ Μάρκετ. Πάνω στην συσκευασία θα δείτε πράσινο σήμα – σφραγίδα “vegan”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ