ΜΕΛΕΤΙΑΔΗΣ | Spreads 50\50

ΜΕΛΕΤΙΑΔΗΣ | Spreads 50\50

Δοκιμάζουμε την σειρά των ανάμεικτων spreads 50\50 της εταιρίας ΜΕΛΕΤΙΑΔΗΣ από την Θεσσαλονίκη. Η σειρά κυκλοφορεί με δύο κωδικούς και με δύο διαφορετικούς συνδυασμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι συνδυασμοί είναι:

  • Spread 50\50 Φυστικοβούτυρο και Πραλίνα 400g
  • Spread 50\50 Ταχίνι και Πραλίνα 400g

 

Και οι δύο κωδικοί της σειράς εντάσσονται στην κατηγορία των προϊόντων του πρωινού όπου η εταιρία διαθέτει διευρυμένη γκάμα και με άλλες κατηγορίες προϊόντων, όπως θα δούμε παρακάτω. Η πραλίνα με το φυσικοβούτυρο είναι σε pet συσκευασία και είναι η τελευταία προσθήκη. Ενώ η πραλίνα με ταχίνι σε γυάλινο βάζο ήταν ο αρχικός κωδικός της σειράς.

Τα ανάμεικτα spreads θεωρούνται η τελευταία λέξη της μόδας, καθώς προσφέρουν εκτός από την απόλαυση της πραλίνας ακόμη ένα στοιχείο, που συνήθως έχει υψηλή θρεπτική αξία. Τα τελευταία χρόνια τα ανάμεικτα spreads έχουν δημιουργήσει μια νέα υποκατηγορία στα ράφια των Σουπερμάρκετ.

Η εταιρία ΜΕΛΕΤΙΑΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. διαθέτει παραγωγικές μονάδες ταχινιού – χαλβά, λουκουμιών, καραμέλας, καφέ, πραλίνας και άλλων προϊόντων. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επίσης και στην κατηγορία της κατεψυγμένης ζύμης, κυρίως στο κανάλι food service και ho.re.ca.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ