AHB Group ΘΕΟΝΗ | Μεταλλικό νερό σε χάρτινη συσκευασία 330ml

AHB Group ΘΕΟΝΗ | Μεταλλικό νερό σε χάρτινη συσκευασία 330ml

Η εταιρία AHB Group A.E. που εδρεύει στην Καρδίτσα και που είναι κάτοχος του κορυφαίου ελληνικού, αλλά και διεθνή brand νερού ΘΕΟΝΗ, λάνσαρε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά μεταλλικό νερό συσκευασμένο σε χάρτινη συσκευασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νερό ΘΕΟΝΗ προέρχεται από την πηγή Γκούρα και οι εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στη Βατσουνιά του Νομού Καρδίτσας. Το μεταλλικό νερό το οποίο έχει βραβευθεί με τα περισσότερα διεθνή βραβεία από οποιοδήποτε άλλο νερό, έχει καταφέρει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να εδραιωθεί στην αγορά και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών.

Τώρα, η AHB Group A.E πρωτοτυπεί και φέρνει πρώτη στην ελληνική αγορά την απόλυτη οικολογική χάρτινη συσκευασία. Μια δυναμική κίνηση βασισμένη στις ανάγκες της εποχής μας που επιτάσσει οικολογικές συσκευασίες οι οποίες δεν βλάπτουν το περιβάλλον.

 

AHB Group ΘΕΟΝΗ | Μεταλλικό νερό σε χάρτινη συσκευασία 330ml

Έτσι είναι η νέα συσκευασία Pure Pak της νορβηγικής εταιρίας Elopak που αφήνει μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα στην φύση. Η χωρητικότητα της χάρτινης συσκευασίας είναι 330ml και η συσκευασία επιπλέον προστατεύει το νερό από ηλιακές ακτίνες και προφυλάσσει την μοναδική ποιότητά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ