euricom-hellas-eutopia-parboiled-rizi-me-mavri-kinoa

Euricom Hellas - Ευτοπία | Parboiled ρύζι με μαύρη κινόα 500g

Ευτοπία Parboiled Ρύζι με Κινόα της εταιρίας Euricom επιλέχθηκε από το GMN ως το προϊόν του μήνα Οκτωβρίου 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το προϊόν παράγεται από Ελληνικό μακρόκαρπο ρύζι υδροθερμικής επεξεργασίας (85%) και μαύρη κινόα (15%). Ο συνδυασμός του ρυζιού με το κινόα προσφέρει στον οργανισμό σημαντικά οφέλη όπως: φώσφορο και Βιταμίνη B6.

 

euricom-hellas@eutopia-parboiled-rizi(seira)

Η σειρά Ευτοπία της Euricom αποτελείται στο σύνολο της από τρεις κωδικούς:

  • Ρύζι Basmati με Κεχρί 500g
  • Ρύζι Parboiled με Κόκκινη Φακή 500g
  • Ρύζι Parboiled με Μαύρη Κινόα 500g

 

AD PLACEMENT #2

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

euricom-hellas@eutopia-parboiled-rizi(greekmarketnews)

Δοκιμάζουμε το Ρύζι Parboiled με Μαύρη Κινόα. Το βράζουμε σε 500ml αλατισμένου νερού για 12 λεπτά. Στη συνέχεια σουρώνουμε το ρύζι, προσθέτουμε λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, μαύρο πιπέρι και το ανακατεύουμε. Η γεύση του προϊόντος μας εκπλήσει σε υπερ-θετικό βαθμό. Η υψηλή ποιότητα του Ελληνικού ρυζιού, σε συνδυασμό με το μαύρο κινόα, το έχει πάει σε “άλλο” level και κάνει το ρύζι απόλαυση!

 

Η εταιρία Euricom Hellas A.E. έχει την έδρα της στην Χαλάστρα, του Νομού Θεσσαλονίκης, που φημίζεται για την παραγωγή ρυζιού.

Μαζί με την εταιρία Eurimac, η οποία παράγει τα ιστορικά ζυμαρικά ΜΑΚΒΕΛ, ανήκουν στον ίδιο όμιλο. Έχουν μπει δυναμικά στην Ελληνική, αλλά και διεθνή αγορά. Και οι δύο εταιρίες δημιουργούν διαφοροποιημένα  προϊόντα με προστιθέμενη αξία, πάντα με προσανατολισμό την υψηλή ποιότητα και δυνατό value for money για τους καταναλωτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ