chipita bake rolls bran

Chipita | Bake Rolls Bran σε 3 γεύσεις

Τρεις νέοι κωδικοί προστέθηκαν στην σειρά 7DAYS – BAKE ROLLS της Ελληνικής εταιρίας CHIPITA A.E.
Οι τρεις νέοι κωδικοί είναι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

– ΑΛΑΤΙ
– PIZZA
– CHILLI

Οι τρεις νέοι κωδικοί κυκλοφορούν με το νέο sub-brand BRAN που προσδίδει και το κύριο χαρακτηριστικό του και τα πως έχουν διαφοροποιηθεί από την βασική σειρά.
Έτσι τα νέα BAKE ROLLS έχουν στην σύνθεση τους έχουν εκτός από το κλασικό αλεύρι σίτου και 10% ΠΙΤΟΥΡΟ ΣΙΤΟΥ. Αυτό τα αναβαθμίζει θρεπτικά και ως προϊόν τα θέτει σε κατηγορία προϊόντων που έχουν προσανατολιστεί στην πιο υγιεινή διατροφή.

Τα BAKE ROLLS κυκλοφορούν σε κλασικό σακουλάκι και το καθαρό βάρος είναι 160 γραμμάρια. Στην αρχική τους συσκευασία υπάρχει και στικερ προτεινόμενης τιμής πώλησης.

Το GMN δοκιμάζει το BAKE ROLLS BRAN ‘Chilli’. Στα θετικά είναι ότι τα Bake Rolls έχουν έντονη γεύση, είναι τέλεια τραγανά και η αίσθηση του πίτουρου είναι αισθητή.

Στα αρνητικά και καθαρά ως υποκειμενική προσωπική άποψη του ατόμου που τα δοκίμασε, μπορούμε να σημειώσουμε ότι είναι ότι ο κωδικός Chilli είναι αρκετά καυτερός, δηλαδή ακόμη και για τα δεδομένα ενός ενήλικα. Αυτό σίγουρα θα αρέσει σε αυτούς που αγαπάνε τα καυτερά, όμως δεν το προτείναμε σε καμία περίπτωση για τα παιδιά, γιατί πρόκειται για ένα πραγματικά έντονα καυτερό προϊόν. Στα παιδιά θα προτείναμε την κλασική γεύση και την Pizza που είναι άψογες και όπως τες περιμέναμε και δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ