Ιερά Μονή Μακαριωτίσσης | Μοναστηριακά γαλακτοκομικά προϊόντα

Ιερά Μονή Μακαριωτίσσης | Μοναστηριακά γαλακτοκομικά προϊόντα

Είχαμε ακούσει πάρα πολλά θετικά σχόλια στη αγορά, μέχρι και μηνύματα λάβαμε από τους φίλους μας με προτροπές στα κοινωνικά δίκτυα για να κάνουμε την παρουσίαση στα γαλακτοκομικά προϊόντα που παράγονται από την Ιερά Μονή Μακαριωτίσσης Όρος Ελίκων που βρίσκεται στο Νομό Βοιωτίας.

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα από την Ιερά Μονή έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στην αγορά πριν από μερικά χρόνια και κατάφεραν μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να βρεθούν στα ψυγεία των καταστημάτων διατροφής, στα παραδοσιακά παντοπωλεία ή σε ανεξάρτητα Σουπερμάρκετ. Η είσοδος τους στην αγορά πραγματοποιήθηκε χάρη κυρίως στην υψηλή ποιότητα τους και για αυτό έχουν χαρακτηριστεί από αρκετούς επαγγελματίες και καταναλωτές ως τα ποιοτικότερα της αγοράς.

Η αναζήτηση για αυθεντικές γεύσεις και η επιστροφή των καταναλωτών στις ρίζες, είναι σίγουρα ο δεύτερος λόγος που τα αγάπησαν οι καταναλωτές. Σημαντικός παράγοντας υπήρχε και η τάση προς προϊόντα με μοναστηριακή ταυτότητα, ζήτηση των οποίων έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο στην Ελλάδα, άλλα και σε όλη την Ευρώπη.

Ειδικότερα πολύ θετική εντύπωση μας έκανε το σοκολατούχο ρόφημα – κακάο, το οποίο σίγουρα θύμισε το παλιό γνώριμο κακάο που θα θυμούνται οι παλαιότεροι. Το Ρυζόγαλο, το Κατσικίσιο Στραγιστό Γιαούρτι παίρνουν άριστα και ξεχωρίζουν αμέσως. όπως και το ξυνόγαλα. Τέλος η “ναυαρχίδα”όλων, το φρέσκο πλήρες γάλα, σίγουρα δεν θα απογοητεύσει κανένα λάτρη του γάλακτος, γιατί έχει πολύ πλούσια γεύση.

Όλα τα προϊόντα παράγονται στην Ιερά Μονή, η οποία βρίσκεται περίπου 40 λεπτά από την Θήβα.

Σχετικά άρθρα