ΗΛΙΟΣ | 1821. Ζυμαρικά για τα 200 χρόνια της Ελληνικής επανάστασης

ΗΛΙΟΣ | 1821. Ζυμαρικά για τα 200 χρόνια της Ελληνικής επανάστασης

Η ιστορική εταιρία ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ λάνσαρε πρόσφατα μια νέα συσκευασία με ζυμαρικά που φέρνουν τον τίτλο “1821”, τα οποία έχουν ως κεντρικό θέμα την επέτειο των 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα επετειακά ζυμαρικά “1821” έχουν στο σύνολο τους 10 ανάγλυφα σχέδια, τα οποία φέρνουν μορφές και σύμβολα που παραπέμπουν στην Ελλάδα και στην Ελληνική επανάσταση του 1821.  Τα ζυμαρικά έχουν ανδρικές κι γυναικείες φιγούρες, το 1821, τσαρούχι, στεφάνι, κανόνι, καράβι, καθώς και άλλα πολύ εντυπωσιακά σχέδια.

Τρώγοντας τα χαρίζουν στους καταναλωτές και, ειδικά στα παιδιά, μια ευχάριστη εμπειρία να διασκεδάσουν, να εκπαιδευτούν μέσα από τους συμβολισμούς και σίγουρα να “τιμήσουν” το ιστορικό ιωβηλαίο της Ελλάδας που γιορτάζεται φέτος.

Τα ζυμαρικά είναι σε συσκευασία των 500 γραμμαρίων και ήδη έχουν κάνει την εμφάνιση τους στην αγορά.

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ιδρύθηκε το 1932 στην Ελευσίνα και είναι μια από τις ιστορικότερες εταιρίες ζυμαρικών στην Ελλάδα. Σήμερα η εταιρία ΗΛΙΟΣ –  Παναγιώτης Σπ. Δάκος ΑΒΕΕ Ζυμαρικών και Τροφίμων έχει την έδρα της στο 11ο χλμ της Εθν. Οδού Αθηνών-Λαμίας.

Η ΗΛΙΟΣ είναι Ελληνική οικογενειακή εταιρία η οποία έχει στον όμιλο της εκτός από την εταιρία ζυμαρικών και τους ιστορικούς Μύλους Παν. Δάκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ