Οικογένεια ΚΛΙΑΦΑ | Τα αναψυκτικά Κλιάφα θα διεκδικήσουν μερίδιο αγοράς

Τα αναψυκτικά ΚΛΙΑΦΑ ή “Οικογένεια ΚΛΙΑΦΑ”, όπως τα αναφέρει στην συσκευασία τα γνωρίζουν οι περισσότεροι κάτοικοι της Θεσσαλίας και σίγουρα όλοι των Τρικάλων, καθώς είναι συνταυτισμένη στενά με την ιστορία της πόλης των Τρικάλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

kliafa@ta anapsixtika kliafa tha diekdikisoun meridio agoras 02 - Greek Market News

Η ιστορική Τρικαλινή εταιρία αναψυκτικών ΚΛΙΑΦΑ Θ. Α.Ε., ιδρύθηκε το 1926 και από το 1927 ξεκίνησε την παραγωγή αναψυκτικών. Από τις αρχές του έτους μετά από σχεδόν 100 χρόνια μοναχικής πορείας η ΚΛΙΑΦΑ ανήκει στον όμιλο Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α. Ε. των αδελφών Σαράντη. Ο Τρικαλινός όμιλος έχει στο portfolio της μερικά από τα πιο ισχυρά brands της Ελληνικής αγοράς όπως για παράδειγμα ΟΛΥΜΠΟΣ, ΡΟΔΟΠΗ, ΤΥΡΑΣ και πρόσφατα και τα ανθρακούχα νερά της ορεινής Χαλκιδικής ΔΟΥΜΠΙΑ.

Η ΚΛΙΑΦΑ βρίσκεται σήμερα πλέον στα ράφια των περισσότερων Σούπερ Μάρκετ και σε χιλιάδες ανεξάρτητα σημεία πώλησης που έχουν συνεργασία με τα brands του ομίλου.

Μία κίνηση που αποδείχθηκε ματ, πάρα τις αρχικές επιφυλάξεις πολλών, λόγω της μεγάλης συσσώρευσης στον κλάδο και λόγω της υπερκορεσμένης αγοράς των soft drinks η οποία που αναζητά διαρκώς αδιέξοδα σε νέες κατηγορίες και υποκατηγορίες προϊόντων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ