ΚΟΝΒΑ Trata - Tuna Pocket σειρά τόνου σε 3 γεύσεις

ΚΟΝΒΑ - Trata | Tuna Pocket. Η νέα μοντέρνα σειρά τόνου σε 3 γεύσεις

Ήρθε η νέα σειρά TunaPocket από την εταιρία ΚΟΝΒΑ (Κονσερβοποιία Βορείου Αιγαίου Α.Ε.Β.Ε.) που έχει την έδρα της στην ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Βορειοελλαδίτικη εταιρία που εξειδικεύεται στη παραγωγή κονσερβών θαλασσινών (TRATA, Flokos), αποτελεί έναν από τους κύριους παίχτες της κατηγορίας στην ελληνική αγορά. Παράγει ποιοτικές κονσέρβες όπως: τόνοι (σε ελαιόλαδο, νερό, καπνιστοί), τονοσαλάτες, σαρδέλες, γαύρους και χταποδάκια κάτω από το brand ΤΡΑΤΑ. Kαι μεγάλη γκάμα με σκουμπρί και καλαμάρια κάτω από την ομπρέλα του brand FLOKOS.

Τώρα έρχεται να προσθέσει στην γκάμα της και την συσκευασία ‘pocket’, η οποία ουσιαστικά ανοίγει μία νέα κατηγορία στην οποία η ΚΟΝΒΑ δεν είχε παρουσία και που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο τα επόμενα χρόνια στις καταναλωτικές προτιμήσεις.

Η νέα σειρά TUNA POCKET αποτελείται από 3 κωδικούς:

  • Τόνος σε ελαιόλαδο
  • Τόνος σε νερό
  • Τόνος Καπνιστός

 

Οι νέοι pocket ‘φάκελοι’ έχουν 80 γραμμάρια στραγγιστού, υψηλής ποιότητας φιλέτου τόνου.

Η συσκευασία ανοίγει εύκολα και ο στραγγισμένος τόνος μπορεί να προστεθεί σε σαλάτες, σε ψωμί ή γεύματα όπως σε ζυμαρικά, προσφέροντας 25 περίπου γραμμάρια καθαρής πρωτεΐνης και με ελάχιστες θερμίδες στο γεύμα ή στο κολατσιό.

Δοκιμάζουμε τον Τόνο Καπνιστό σε σακουλάκι. Ο τόνος έχει ολόκληρα κομματάκια από φιλέτο. Έχει μεγάλη ευελιξία στις χρήσεις που μπορείτε να βρείτε και σκανάροντας το QR code στο πίσω μέρος της συσκευασίες και έχει πολύ ισορροπημένη γεύση. Η μερίδα του είναι αρκετή για έναν ενήλικα και είναι πρακτικό στην μεταφορά.

Η ΚΟΝΒΑ είναι μία 100% ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που έχει ιστορία πάνω από 90 χρόνια στον κλάδο των τροφίμων. Τα τελευταία χρόνια έχει προχωρήσει σε σημαντικά expands σε κατηγορίες με ψάρια κι θαλασσινά κατάψυξης και ψυγείου, κάτω από τα sub-brands: Trata On Ice και Trata Chilled.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ