Κουρέλλας Vegan line απομίμησης τυριού φυτικής βάσης

Κουρέλλας | Νέο Vegan line απομίμησης τυριού φυτικής βάσης

Δοκιμάζουμε τη νέα σειρά Vegan white Greek type, προϊόν απομίμησης τυριού φυτικής βάσης της εταιρίας Κουρέλλας Α.Ε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εταιρία ΚΟΥΡΕΛΛΑΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1960, εδρεύει στα Γρεβενά και συγκαταλέγεται κατά την δική μας εκτίμηση στα αληθινά διαμάντια στον κλάδο των τυροκομικών στην Ελλάδα.

Παράγει εξαιρετικής ποιότητας ΦΕΤΑ και άλλα τυροκομικά προϊόντα, τα οποία διακρίνονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στις διεθνείς αγορές, όπως για παράδειγμα αυτή των ΗΠΑ, όπου μπορεί κανείς να τα αναζητήσει στα διάσημα Whole Foods!

Στην Ελλάδα αρκεί μια επίσκεψη στο κατάστημα της εταιρίας που φέρνει το όνομα MIA FETA – Feta Bar στην οδό Παύλου Μελά στην Θεσσαλονίκη. Εκεί βρίσκεται ένας αληθινός παράδεισος που θα ικανοποιήσει κάθε λάτρη τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων.

Έτσι, κατά την τελευταία μας επίσκεψη στο κατάστημα αυτό και καθώς διανύουμε την περίοδο της νηστείας της Σαρακοστής, έπεσε στην αντίληψη μας η νέα σειρά με προϊόντα απομίμησης τυριού φυτικής βάσης τα οποία και φέρνουν την κεντρική επιγραφή ‘VEGAN’.

Η vegan σειρά αποτελείται από 6 κωδικούς:

  • Νηστίσιμο λευκό
  • Ντομάτα – Ρίγανη
  • Καπνιστό Φυσικά
  • Σκόρδο – Πιπεριές
  • Ελιές – Τσίλι

 

Δοκιμάζουμε 2 κωδικούς:

  • Σκόρδο – Πιπεριές
  • Ελιές – Chilli

 

Η συσκευασία της σειράς των προϊόντων απομίμησης τυριών έχει ξεχωριστό σχεδιασμό και το καθαρό προϊόν είναι 150 γραμμάρια.

Το προϊόν παράγεται από λάδι καρύδας και δεν θυμίζει σε πολλά άλλα φυτικά προϊόντα που έχουμε  δοκιμάσει στο παρελθόν. Και για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, περισσότερο μας θύμισε το Μανούρι, το φημισμένο παραδοσιακό τυροκομικό προϊόν που είναι πολύ προσφιλές κυρίως στην Θεσσαλία, στην Ήπειρο και στην Μακεδονία.

Η γεύση με Σκόρδο – Πιπεριές έχει αρκετά ‘gourmet’ στοιχεία, ενώ η γεύση Ελιές – Chilli θα χαροποιήσουν όσους αγαπάνε τα καυτερά.

Δοκιμάζοντας μας άνοιξε η όρεξη και μαζί με τα προϊόντα της Vegan σειράς προμηθευτήκαμε και την  ναυαρχίδα της εταιρίας, την ΦΕΤΑ σε έκδοση με λιγότερο αλάτι και το φημισμένο ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ τυρί, η παρουσίαση των οποίων θα γίνει σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ