ΜΙΝΕΡΒΑ Ελαιουργικών | Φαστ Soft με 11 βιταμίνες

ΜΙΝΕΡΒΑ Ελαιουργικών | Φαστ Soft με 11 βιταμίνες

Η εταιρία ΜΙΝΕΡΒΑ Ελαιουργικών, που εδρεύει στην Μεταμόρφωση Αττικής, λάνσαρε στην Ελληνική αγορά τη νέα λιπαρή ύλη για επάλειψη Φαστ Soft με 11 βιταμίνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα μαργαρίνη έχει 55% λιπαρά που προέρχονται κυρίως από το κραμβέλαιο και το ηλιέλαιο. Επιπλέον, το άλειμμα περιέχει 11 βιταμίνες Α, D, Ε και αποτελεί πηγή βιταμινών B1, B2, B6, B12, Βιοτίνης,  Νιασίνης, παντοθενικού και φολικού οξέος.

Η μαργαρίνη Φαστ Soft έχει σχεδιαστεί κυρίως για παιδιά και νεανικό καταναλωτικό κοινό

Αυτό προκύπτει από τα γραφικά της συσκευασίας που έχουν παιδικές φιγούρες. Ως προϊόν ανήκει στην κατηγορία των “λειτουργικών τροφίμων” και αποτελεί το expand της σειράς Φαστ προς αυτή την κατεύθυνση.

Το καθαρό βάρος του προϊόντος είναι 225 γραμμάρια και η συσκευασία ξεχωρίζει χάρη στο χαρακτηριστικό κόκκινο στεφάνι που έχει το καπάκι.

ΜΙΝΕΡΒΑ Ελαιουργικών | Φαστ Soft με 11 βιταμίνες

Δοκιμάζουμε το ΜΙΝΕΡΒΑ Φαστ Soft με 11 βιταμίνες

Η μαργαρίνη απλώνεται πανεύκολα πάνω στην φρυγανιά. Η γεύση της είναι πολύ απαλή, ενώ η λιπαρότητα αφήνει ευχάριστη αίσθηση.

Η Μινέρβα Α.Ε. Ελαιουργικών Επιχειρήσεων ανήκει στον επενδυτικό fund DECA Investments και είναι μια απο τις ιστορικότερες εταιρίες ελαιολάδου της Ελλάδος. Η ΜΙΝΕΡΒΑ έχει στο portfolio της κορυφαία brands της Ελληνικής αγοράς: τα ελαιόλαδα και σάλτσες Χωριό, τις σάλτσες ντομάτας Pummaro, τις μαργαρίνες Φαστ, το ξίδι ΤΟΠ και τις μουστάρδες BRAVA, που εξαγόρασε το 2021 από την Mediterranean Foods.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ