Mondelez Hellas Lacta Cream

Mondelez Hellas | Η Lacta Cream, η νέα σοκολατένια απόλαυση που τρώγεται με το κουταλάκι

Ήρθε η νέα Lacta Cream από την εταιρία Mondelez Hellas A.E.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κρέμα σοκολάτας έχει πολύ απαλή, σχεδόν τέλεια υφή. Πολύ δυνατή γεύση σοκολάτας που προέρχεται από το συνδυασμό του κακάο με το γάλα που περιέχει στη σύνθεσή της.

Καθώς η εταιρία Mondelez είναι κάτοχος των σημάτων και της Merenta Παυλίδης, θεωρήσαμε πολύ πιθανό η Lacta Cream να έχει κοινά στοιχεία ή έστω παρόμοια φιλοσοφία. Στις δοκιμές που κάναμε δεν προέκυψε κάτι τέτοιο.

Η Lacta Cream παράγεται στην Ελλάδα και η πρώτη retail συσκευασία της που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα Σούπερ Μάρκετ περιέχει 360 γραμμάρια καθαρού προϊόντος. Έχει πρωτότυπη διαφοροποιημένη γεύση από όλες τις κρέμες της αγοράς και εντελώς διαφορετική υφή και γεύση από την “ομόσταυλη” Μερέντα.

“Είναι σχεδόν σαν να γεύεσαι σοκολάτα με κουταλάκι…”, διαβάσαμε κάπου στα κοινωνικά δίκτυα και θα συμφωνήσουμε με την φράση.

Η Lacta Cream προσανατολίζεται να αποκτήσει σύντομα “loyal users” και η Mondelez Hellas φιλοδοξεί να “κερδίσει πίσω” ένα μερίδιο αγοράς που είχε “φύγει” σε ανταγωνιστικά προϊόντα, αλλά και να προσελκύσει νέους καταναλωτές – χρήστες φίλους της Lacta σοκολάτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ