N. U Aqua - PepsiCo Hellas | Νερό Eonio Λουτράκι

Το μεταλλικό νερό Eonio Λουτράκι, που προήλθε μέσα από την στρατηγική συνεργασία της εταιρίας N. U Aqua και της PepsiCo Hellas, μέλος του πολυεθνικού ομίλου, έκανε την εμφάνιση του στην Ελληνική αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μεταλλικό νερό έρχεται να συνεχίσει την παράδοση του νερού Ήβη Λουτράκι, το οποίο σταμάτησε να κυκλοφορεί πριν από 10 χρόνια. Το νερό του Λουτρακίου ήταν “τα παλιά τα χρόνια” συνώνυμο ποιότητας και αρχοντιάς για τους αστούς της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Η νέα συνέργια των 2 εταιριών, της N.U Aqua ως εμφιαλωτή και της PepsiCo ως διανομέα, αναμένεται να φέρει πολύ σύντομα το νερό Eonio στα ράφια των Σούπερ Μάρκετ και σε καταστήματα εστίασης. Ο στόχος είναι ένας: Να αποσπάσει ή να ξανακερδίσει σημαντικά μερίδια, σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά, όπως αυτής του εμφιαλωμένου νερού.

Η εταιρία N.U. Aqua προχώρησε σύμφωνα με δημοσιεύσεις, σε εγκατάσταση νέων γραμμών εμφιάλωσης νερού. Η συνολική αξία της επένδυσης ξεπερνά τα 30.000.000€, με την προοπτική να υπάρχει παραγωγή και των αναψυκτικών της PepsiCo στις νέες εγκαταστάσεις.

Το Eonio Λουτράκι εμφιαλώνεται στη θέση του πρώην εργοστασίου “Κλέαρχος Καραντάνης” στο Λουτράκι, που ήταν το πρώτο εργοστάσιο εμφιάλωσης μεταλλικού νερού στην Ελλάδα. Μετά από την εποχή της ιδιοκτησίας Καραντάνη, πέρασε σταδιακά στα χέρια του Δήμο Λουτρακίου και από κεί – μέσω τραπεζών -στην εταιρία αναψυκτικών Ήβη (Ήβη Παναγόπουλος). Το 1989 οι ιστορικές εγκαταστάσεις και το brand Ήβη (μαζί με τα αναψυκτικά που κυκλοφορούν ως σήμερα) εξαγοράστηκαν από τον Αμερικανικό πολυεθνικό κολοσσό PepsiCo. Η τελευταία χρόνια της λειτουργίας του εργοστασίου ήταν το 2012 και στη συνέχεια επήλθε και η οριστική αναστολή της λειτουργίας του.

20220820 180247 - Greek Market News

Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του “Αιώνιου νερού” είναι σε υψηλά επίπεδα

Το μαγνήσιο του είναι ιδιαίτερα υψηλό και σύμφωνα με την αναγραφή, περιέχει 75mg. Επίσης, υψηλό είναι και το pH που κάνει το νερό απαλό. Φτάνει το 8 και κατατάσσεται στα υψηλότερα της αγοράς.

Η εταιρία N.U Aqua Α.Εεδρεύει στην Θέρμη της Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος του Γερμανικού ομίλου παραγωγής οικιακών και βιομηχανικών φίλτρων νερού. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια σε διάφορους τομείς, ειδικά μέσω στρατηγικών εξαγορών. Πρόσφατα έχει εισέλθει στον τομέα των μεταφορών, εξαγοράζοντας την εταιρία Ελληνικά Υδατοδρόμια από την εταιρία ΑΚΤΟΡ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ