ΟΛΥΜΠΟΣ | Choco milk R-LOAD 500ml

ΟΛΥΜΠΟΣ | Choco Milk R-LOAD 500ml

Ήρθε το νέο σοκολατούχο γάλα R-LOAD από τα Γαλακτοκομεία ΟΛΥΜΠΟΣ που ανήκουν στον όμιλο Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε. των αδελφών Σαράντη από τα Τρίκαλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο ρόφημα παράγεται από 100% ελληνικό αποβουτυρωμένο γάλα. Είναι με μόλις 1,6% λιπαρά και έχει πολύ πλούσια γεύση κακάο που την αισθάνεσαι από την πρώτη γουλιά.

Στο packaging υπάρχουν μοντέρνες, νεανικές γραμμές και το brand R-LOAD έρχεται να δώσει μια νέα ώθηση στο σοκολατούχο γάλα της ΟΛΥΜΠΟΣ. Το rebranding από το πιο παραδοσιακό προκάτοχο του, το Choco Cool, στο μοντέρνο R-LOAD αναμένεται να έχει άμεση ανταπόκριση ειδικά από το teenage καταναλωτικό κοινό, οι οποίοι είναι οι βασικοί χρήστες των σοκολατούχων ροφημάτων.

Η ναυαρχίδα η pet φιάλη, έχει ελαφρά τετράγωνο σχήμα και είναι 100% eco friendly, αφού παράγεται από 30% ανακυκλωμένο πλαστικό (r-PET) και είναι 100% ανακυκλώσιμη. Το δεδομένο αυτό δείχνει ότι ο όμιλος Ελληνικών Γαλακτοκομείων κινείται στις “eco friendly'” γραμμές και σίγουρα καθιστά το προϊόν ελκυστικό στα άτομα που έχουν αυξημένη οικολογική συνείδηση.

Η συσκευασία του νέου σοκολατούχου ροφήματος εκτός από το pet μπουκάλι των 500ml κυκλοφορεί και σε χάρτινη συσκευασία των 250ml.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ