ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ | Caprice με 30% λιγότερη ζάχαρη

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ | Νέα Caprice με 30% λιγότερη ζάχαρη

Νέα Caprice με 30% λιγότερη ζάχαρη κυκλοφόρησαν αυτές τις μέρες στην Ελληνική αγορά από την Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα διάσημα και θρυλικά πουράκια έχουν πλέον γράψει την δική τους ιστορία. Είχαν πρωτολανσαριστεί το μακρινό 1979 και από τότε μαζί τους μεγάλωσαν γενιές και γενιές, όχι μόνο στην Ελλάδα, άλλά και στο εξωτερικό. Τα Caprice είναι η ναυαρχίδα της εταιρίας στις εξαγωγές και η ανυπέρβλητη γεύση τους ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους. Τα τελευταία χρόνια ανανεώθηκαν και με νέες γεύσεις. Προστέθηκαν οι κωδικοί όπως, Dark, Vanilla και Cappuccino. Ενώ τώρα ήρθε η σειρά να κυκλοφορήσει και η “less sugar” έκδοση και να αποτελέσει το πέμπτο μέλος της σειράς.

 

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ | Νέα Caprice με 30% λιγότερη ζάχαρη

Η τάση για τροφές και ποτά με λιγότερη έως και καθόλου ζάχαρη (sugar free) είναι μια από τις πιο μεγάλες τάσεις της παγκόσμιας αγοράς την τελευταία δεκαετία. Ακολουθείται από όλους τους παγκόσμιους leaders και από την εταιρία Ε.Ι. Παπαδόπουλος , η οποία το τελευταίο διάστημα την εφάρμοσε σε αρκετά ιστορικά brands της, όπως για παράδειγμα στα Cream Crackers, Μιράντα, αλλά και σε νεότερα όπως στα Cookies Βρώμης (δείτε το σχετικό άρθρο).

Η χρήση λιγότερης ζάχαρης ή σταδιακή μείωσή της, μέχρι και αντικατάστασή της από τεχνητά ή φυσικά γλυκαντικά (όπως π.χ η μαλτιτόλη, φρουκτόζη, στέβια), έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας. Είναι και αναγκαία για κάποιες κατηγορίες καταναλωτών, άλλα και μια τεχνική που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πόλος έλξης για να προσελκύσει νέους καταναλωτές που θέλουν να μειώσουν την παραδοσιακή ζάχαρη.

 

AD PLACEMENT #2

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

papadopoulou@caprice 30 ligoteri zaxari caprice series - Greek Market News

Τα νέα Caprice κυκλοφορούν σε συσκευασία 250 γραμμαρίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ